Ostedommer til Kulinarisk Sydfyn

ost, oste, ostesmagning, smagning, marked, fødevaremarked, delikatesser, Kulinarisk Sydfyn, madmarked, dommer, ostedommerI weekenden skal jeg noget rigtig spændende. Som jeg for nylig afslørede på Piskerisets Facebookside så skal jeg være ostedommer til Nordisk Ostefestival, der afholdes på Kulinarisk Sydfyn denne weekend. Jeg er meget beæret over at være blevet spurgt, og jeg glæder mig utrolig meget. Hvem vil ikke gerne være med til at smage og bedømme 60-70 fantastiske oste fra hele Norden, når man er så glad for ost som jeg?

Derfor har jeg også spist en del forskellige oste den sidste måneds tid, hvilket har passet godt til LCHF-benspændet. Det er jo vigtigt at toptune smagsløgene op til sådan en opgave. Jeg har det dog lidt hårdt med, at man bliver anbefalet at spytte ud undervejs i smagningen (sådan lidt a la vinsmagninger). Én ting er at spytte god ost ud, men det går altså også imod min Stop Spild af Mad-holdning… nå, efter den 50. ost kan det godt være, jeg skifter mening 😉

Jeg er på festivalen både lørdag og søndag, så det er ikke meget, jeg får blogget disse dage. Til gengæld kan du følge med på bloggens Facebookside, som jeg regner med at opdatere løbende i weekenden, eller du kan kigge på med på Twitter, hvor jeg også vil pippe lidt undervejs. Hashtagget til arrangementet er #kulisydfyn2013

Ses vi på arrangementet? Du kan måske finde frem til mig – jeg regner med at have mit lille piskeris-halssmykke på 😉10 thoughts on “Ostedommer til Kulinarisk Sydfyn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *