På hjemturen valgte vi at prøve den store aftenbuffet, som skulle være overdådig og god – og det var den også. Der var lidt for enhver smag, så der var nok at vælge imellem. Jeg kunne måske godt have brugt et par grønne salater mere og lidt bedre kød, men jeg fik da spist mig rigelig mæt – så mæt at jeg kunne klare mig med et æble næste morgen!

(jeg benyttede mig i øvrigt af tricket med at spise selve hovedmåltidet med det samme og så vente en times tid, inden jeg spiste dessert – så var der nemlig blevet plads til lidt igen)
Oslo-båden, restaurant, restaurantanmeldelse, mini-cruise, madanmeldelseVelsmagende – det hele – jeg kunne have spist mig mæt kun i fiskeretter!

Oslo-båden, restaurant, restaurantanmeldelse, mini-cruise, madanmeldelseEn bønnesalat med lidt for mange bønner (!) og noget skinke, som var udmærket men en anelse tørt

Oslo-båden, restaurant, restaurantanmeldelse, mini-cruise, madanmeldelse

Det bagerste er et stykke Maasdamer – ikke smør!

Oslo-båden, restaurant, restaurantanmeldelse, mini-cruise, madanmeldelse

Chokolademousse, lidt softice, pæretærte, appelsinkage med karamelglasur (?) og romtrøffel