Min kamera har som tidligere nævnt skrantet de sidste par måneder, og for lidt over en uge siden opgav det ævred. Jeg havde ellers håbet på at kunne trække det lidt længere, men nej – jeg måtte købe et nyt kamera. Som I måske har bemærket på billederne i de forrige indlæg, måtte jeg klare mig et par dage med mobilkamera, men i midten af sidste uge kom det så – Olympux XZ-1, som jeg endte med at vælge ud fra de råd, jeg fik. Jeg endte med at bruge flere penge på kamera, end jeg egentlig havde håbet på, men omvendt er jeg rigtig glad for købet. Vi (gemalen elsker også gadgets) har allerede leget en del med indstillingerne, for der er masser af gode forudindstillinger (tilmed både til madbilleder og til kæledyrsbilleder – det er så perfekt!) og sjove filtre – se blot hvor forskellige billeder jeg kan tage af samme motiv: