Restaurant NamNam

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen og jeg tog for nylig forbi en restaurant, jeg længe har ønsket at spise på – nemlig NamNam, der ligger på Vesterbrogade i København. Det er ikke blot et sted, jeg har hørt meget positivt om – deres menukort ser også rasende indbydende ud!

Mens vi kiggede selvsamme menukort igennem og havde svært ved at vælge, hvad vi ville prøve, så bestilte vi en cocktail hver. Gemalen fik en lækker Long Mango, mens jeg kastede mig over en frisk og spicy Koko Mojito, hvor kokos, lime, chili, mynte og rom var de bærende elementer i den skønne og stærke cocktail.

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnRestaurant NamNam lægger ikke skjul på, at de gerne ser, at man bestiller flere retter, som man deler med hinanden, og den tankegang kan gemalen og jeg godt lide, så det gjorde vi. Første servering var denne snacktallerken, som vi delte. En udmærket servering med rejechips, chips lavet på frøene fra Gnetum Gnenom-træet samt kikærtefritter (?), der blev serveret med lidt forskellige former for dip. Varierede, sprøde og lidt anderledes – meen jeg havde nok sat næsen op for noget lidt mindre ‘chips-agtigt’.

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSom forret tog vi retten ‘Flying cheese’, og ja – den blev blandt andet valgt ud fra navnet! Det er meget tyndt brød, der er viklet om frist ost, grønne blade samt chili og koriander og derefter varmet op, så osten er blød og brødet sprødt. Meget lækkert men også en ret stor portion – vi kunne sagtens have nøjedes med det halve (set ud fra at vi gerne ville smage flere forskellige retter). Men lækre ostebrød, det må jeg sige.

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi havde valgt to hovedretter, og havde vi vidst, hvor store portioner restauranten serverer, så havde vi holdt os til én. Den første ret var denne spændende krabberet, der bestod af Singapore-krabber, der var lynstegt sammen med chili, hvidløg, ingefær, tomater, masser af friske krydderurter samt æg. Det var en ret stor portion, som ikke blot indeholdt krabber og grønt men også en skål ris ved siden af. Det var meget, meget velsmagende – men også noget frygtelig griseri, for krabberne skal spises med fingrene, så vi kunne ikke undgå at få godt med tomatsauce på hænderne, mens vi spiste.

Det er muligvis ikke en ret, du spiser på første date – og slet ikke hvis du har hvidt tøj på – men det er nok en af de lækreste krabberetter, jeg har spist.

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi havde som sagt ikke brug for en hovedret mere, men heldigvis var den anden hovedret væsentlig mindre. Her fik vi en af klassikerne fra det malaysiske/indonesiske køkken, nemlig Sate’ Kambing, der bestod af langtidsmarinerede stykker af lammekølle stegt på spyd. Det blev serveret sammen med en hjemmelavet peanutsauce og grøntsager. Peanutsaucen gav points i min bog, mens lammekødet var mere ordinært.

NamNam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHvis dette havde været en hel almindelig asiatisk restaurant, så havde vi stoppet her, men da NamNam har et spændende menukort med mange fristelser, og de indtil nu havde levet fuldt op til vores forventninger, så blev vi nødt til også at klemme lidt dessert ned. Vi fortsatte den gode dele-stil og delte en portion kokosflødeis med ananassorbet, der blev serveret sammen med braiseret ananas, strimlet macapun kokos, kokosvafler og kokos-palmesukkersirup med friske pandanblade. En dessert fuld af sødme, men hvor der også var plads til sprødhed, så det ikke blev for blødt og sødt. Mmmmm…

Maden var skøn – varieret, indbydende og godt krydret. Portionerne var rimelig store på NamNam – især når man som vi gerne vil smage flere ting – men så ved jeg det til næste gang, vi besøger stedet. For ja, her må jeg helt sikkert hen igen!

Fem stjerner til NamNam og en klar anbefaling herfra.



13 thoughts on “Restaurant NamNam”

    • For maden gav vi nok et sted mellem 500 og 600 kr – og var riiiigeligt mætte, så det kan sagtens gøres billigere 🙂

  • Ser godt nok spændende ud og flotte farver !

    Tror dog jeg er jævnt for kræsen 🙂

    Hyggehygge
    Marianne

  • Det var da den dejligste anbefaling – der får jeg bestemt lyst til at komme! Især forretten ‘Flying cheese’ og desserten tager mig med storm!

    • Det er også et sted jeg meget gerne besøger igen! Ret indbydende menukort og fornuftige priser.

  • Er du svedt for et lækkert menukort!!! Naughty Rooster og Duck “Five Spice Tau Cho” skal helt klart prøves, og hold fast hvor ser desserten i valgte også bare lækker ud 😀

  • Hvor lyder det lækkert, især ostebrødet og krabberetten gad jeg gerne sætte tænderne.
    Det er altid en fornøjelse at læse med på dine restarant-indlæg, det er jo næsten som at være der selv 😉

    – Anne

  • Sikke en god anmeldelse og fine billeder af maden. Krabberetten lyder især rigtig lækker 🙂
    Kæresten har netop holdt tema i sit køkken med opskrifter fra NanNam og de spisende gæster var ellevilde med maden 🙂 Jeg håber at vi selv skal derind og spise snarest!

    • Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det – det er helt sikkert et sted, jeg gerne spiser igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *