Nagoya og noget shopping

Nagoya, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg har fri i denne uge, hvilket jo forpligter til at lave sjove ting. I dag indebar det at mødes med Bedstevennen i København for at tulle rundt og kigge på butikker, snakke rigtig meget, grine af fjollede ting (mest os selv) samt spise sushi. Vi ville godt prøve running sushi, så vi tog forbi Nagoya. Desværre havde vi ikke læst på lektien inden, så vi kom for tidligt i forhold til, hvornår transportbåndet går i gang på Nagoya, så vi tog i stedet noget fra menukortet. Jeg kastede mig over en lunchbox, hvor man får en skål misosuppe, lidt forskellige sushi-stykker, tangsalat, ris, små forårsruller samt nogle sticks og lidt frugt. Nu er jeg mildt sagt ikke særlig glad for misosuppe, men jeg fik da indtaget halvdelen af den. Resten af måltidet var ok, men slet ikke i nærheden af de lunchboxes, man kan få i Japan. Nu er Nagoya et sted, der først og fremmest bør vurderes på deres sushi – synes jeg – og der smagte jeg ganske enkelt ikke nok til at kunne give det en fair anmeldelse, men ud fra denne lå oplevelsen på middel. Jeg vil dog meget gerne prøve deres running sushi en dag, så det er noteret på den meget lange liste af spiseoplevelser, jeg har til gode i København…

Vi var i flere butikker, og han overlevede også, da jeg smuttede ind i en tøjbutik for at prøve et par fine bluser, hvoraf den ene fik lov til at komme med hjem. Men ellers var det forbløffende få ting, jeg fik købt. Jeg tror også, jeg gemmer pengene til noget kluns, jeg har set i andre butikker på det seneste. Det blev dog også til en Nemi-tegneserie, som jeg glæder mig til at hygge mig med de næste dage.

9 thoughts on “Nagoya og noget shopping

 1. Dejligt med en pigetur. Sushi har jeg aldrig smagt, men skal helt sikkert prøves når jeg får taget mod til mig.
  Fortsat rigtig god ferie.

 2. Godt han overlevede, haha:)
  Sushi er bare ikke mig og så synes jeg egentligt også det er lidt dyrt- men her i Aalborg er konkurrencen vidst heller ikke så stor:)
  God ferie- er slet ikke misundelig:)

 3. MollyMy – uha, jeg tror ikke helt, han vil bryde sig om at blive kaldt pige 😀

  Og sushi skal du bestemt prøve, men sørg endelig for, at det er fra et godt sted første gang 🙂

 4. Tusind tak for anbefaling af godt sushi-sted. Som sushi-begynder og i øvrigt tilflyttende jyde er det dejligt med lidt hjælp =)

 5. Hej Annie!
  Hvis du gerne vil på et godt sushisted, så vil jeg anbefale Fifty Fifty, som ligger ved siden af Det Ny Teater. Det er mit yndlingssted, hvor det også er muligt at få fusionssushi og andet guf 🙂

  Vil du prøve det helt traditionelle sushi, så kan Bento tæt på hovedbanegården også anbefales, ligesom Sticks'n'Sushi generelt har et fint udbud.

  Pøjpøj med det – håber du får mange gode sushioplevelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *