2 dejlige morgenmåltider

Chokoladepandekager med yoghurt, morgenmåltiderMens vi venter på Godot at jeg kan fortælle om mit nyeste påfund, vil jeg i stedet blære mig med disse morgenmåltider, som gemalen har lavet i denne uge. Han stod faktisk også for morgenmaden i dag, men de billeder har jeg endnu ikke nået at overføre til computeren, så det vil jeg vise i næste uge.

Den øverste servering er chokoladepandekager fyldt med frugtyoghurt og friske hindbær og serveret sammen med bananer. Trods de søde pandekager er det en ret, som også har en del syrlighed på grund af yoghurten og hindbærrene, så vi dryssede også en smule rørsukker på.

Den nederste er en sund bananasplit! Bananen er flækket og lagt en aflang skål sammen med vaniljeyoghurt og friske danske jordbær. En helt almindelige müsli er ristet på en pande sammen med rørsukker og drysset over bananen sammen med friskhakket mørk chokolade. Ok, en sundere bananasplit så – men en skøn måde at starte dagen på!2 thoughts on “2 dejlige morgenmåltider”

  • Mange tak! Det har krævet en hel del arbejde, og jeg er stadig ikke færdig, så der ‘roder’ lidt endnu – men nu begynder det at ligne noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *