I går var der problemer med blogspot meget af dagen, så jeg fik ikke blogget nær så meget, som jeg havde tænkt mig. I skal dog ikke snydes for den superenkle men meget lækre smoothie, jeg fik lavet om morgenen.

Mango-hindbær smoothiemango-hindbær-smoothie, smoothie, mango, banan, hindbær,
2 glas

3 dl mangojuice
2 håndfulde frosne bananstykker
1 håndfuld frosne hindbær

Blendes godt og grundigt.

Jeg fik også bagt til i dag, hvor jeg skulle til rollespil med The Boys. Det er lidt i perioder, vi får spillet – vi har en aftale allerede om to uger – og så skal vi nok først frem til januar, før folk får tid igen. Men hold op hvor var det hyggeligt og sjovt i dag – lige hvad jeg trængte til!

Jeg tog muffins med – den spændende opskrift har jeg fundet på Hannes blog og ændret en lille smule – mest pynten, som blev i Halloweenstil (jaja, jeg skal nok lave nogle voksne indlæg i næste uge!).

Ananasmuffins med limeglasur
12 stk.ananasmuffin, limeglasur, glasur, muffins, ananas, lime, smør, sukker, flormelis, kage

3½ ananasskiver fra dåse
150 g blød smør
150 g sukker
2 æg, let sammenpisket
150 g mel
1½ tsk bagepulver
2 spsk saft fra ananasdåsen

Glasur:
13 g blød smør
50 g blød flødeost
revet skal af ½ usprøjtet lime
50 g flormelis
½ tsk limesaft

Hak ananasskiverne fint. Pisk smør og sukker til det er luftigt og cremet, og pisk derefter æggene – et ad gangen. Tilsæt mel og bagepulver og vend det i blandingen. Bland til sidst ananas og ananassaft i dejen og fordel dejen forsigtigt i papirforme med en ske. Bag ved 180 grader i 15-20 minutter alt efter størrelsen på formene.

Kom smør og flødeost i en stor skål og pisk med håndmikser til det er glat. Tilsæt limeskal, sigt flormelissen i og pisk til det er blandet godt. Pisk lidt efter lidt saft i – sådan at glasuren kan smøres ud. Sprøjt eller smør glasuren ud på kagerne. Opbevar i køleskabet til serveringen.

Note: Jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig og lavede glasuren lidt mere flydende og dryppede grøn farve på bagefter, så det kunne se rigtig giftigt ud. Det afholdt heldigvis ikke The Boys i at spise dem, og de er også meget saftige og friske i smagen – mmm!