Mango-appelsin smoothie

mango-appensinsmoothie, smoothie, mango, appelsinjuice, bananerI dag har jeg fri, og jeg har vilde planer for, hvad jeg skal nå i dag! Derfor er det også oplagt at starte dagen med et energiboost, så da jeg stod op, kværnede jeg lige en smoothie på blenderen. Mangofrugten var endelig moden, så nu skulle der laves en solskinsdrik!

Mango-appelsin smoothie
2 glas

1 skrællet mango
½ frossen banan
3 dl kold appelsinjuice
6 isterninger

Blendes.

Drikken smager 100% af solskin!

Nu skal jeg i gang med dagens gøremål, der blandt andet indbefatter at pudse vinduer på den side af lejligheden, hvor solen ikke skinner lige nu, gemme sweatre væk og hænge sommerkjolerne frem i skabet, rydde op og slikke sol i haven, mens jeg læser en bog færdig. Jeg skal også have bestilt sushi til i aften, hvor vi skal ind og se Wolverine i biffen – ah, det bliver en skøn dag! 🙂

5 thoughts on “Mango-appelsin smoothie

  1. Tak for det – de er klaret nu, og samvittigheden har det straks bedre. Solen er nu også lidt kønnere gennem rene vinduer, men nu vil jeg trisse ud i haven og få lidt sol på næsen.

    Også en god dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *