Mango-æble smoothie

mango-æblesmoothie, mango, æblejuice, bananer, vaniljesukker, smoothieHer til morgen fik jeg afsluttet trilogien ‘Otoriklanens Fortællinger’. Alt i alt er det en god serie, men det ærgrer mig, at slutningen er lige lovlig hurtigt overstået. Personligt ville jeg havde vægtet rytmen i historien anderledes. Det hjælper så på det, at der er udkommet en fjerde bog (!), som fortsætter historien, men den har jeg ikke købt endnu, så indtil videre må jeg styre min nysgerrighed. Derudover er en femte bog, som er en slags forløber til triologien. Nu har jeg så lagt ‘Twilight’ frem på sengebordet – den ser jeg frem til at læse.

Her inden frokosten blev det til en enkelt smoothie, mens jeg planlægger slagets gang i køkkenet i dag. Der skal tortureres en and i ovnen, og så skal jeg bage boller og hveder. Jeg ved godt, at man egentlig skulle have spist hvederne i går, men den slags restriktioner er jeg mester i at ignorere. Jeg er sikker på, at de også smager fint i dag 😉

Mango-æble smoothie
2 glas

1 frossen banan i små stykker
1 meget moden mangofrugt
2 dl æblejuice
1 tsk vanillesukker

Blendes.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *