MAD-festival i Aarhus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har brugt hele weekenden i Jylland, og ikke så overraskende var mad og fødevarer omdrejningspunktet for min udflugt.

Om fredagen tog jeg til Aarhus, hvor årets MAD-festival blev afholdt. Her mødtes jeg blandt andet med Klidmoster, Signes mad, Annes Køkken, Fenjas mad og Den hvide tallerken.

Straks efter ankomsten fik jeg en dejlig sildetallerken, som Klidmoster havde lavet. Hun stod nemlig for kåringen af Årets sildeanretning på festivalen, og i den anledning havde hun lavet disse tre varianter, som man kunne stemme på. Opskrifterne kan du finde her.

Klidmoster serverer sildKlidmoster smider fisken på disken… eller…

MAD fokuserer på danske råvarer og producenter, og der var mange lokale – heriblandt flere, jeg ikke er stødt på tidligere – så det var en god anledning til at få en snak med nye ildsjæle, der gerne fortalte om deres nye, spændende produkter. Jeg var blandt andet overrasket over udvalget af gedeoste – tror der var tre-fire forskellige producenter til stede. Det virker meget lovende, for jeg synes ikke, der har været særlig mange gedeoste på det danske marked. Det ændrer sig forhåbentlig nu.

Jeg har lavet et lille galleri, hvor du kan se en lang række af de varer, man kunne smage til arrangementet.

 

4 thoughts on “MAD-festival i Aarhus

  1. Sikke en spændende oplevelse og nogle dejlige billeder du har taget. Lad os håbe, madfestivalen giver de danske producenter vind i sejlene 🙂

    • Det håber jeg også – det er så spændende og fascinerende hvad der findes af mikroproducenter i det danske land 🙂

  2. Pingback: Memphis Roadhouse | Piskeriset på eventyr

  3. Pingback: Restaurant Snerlen | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *