kat, sort kat, lodtrækningI eftermiddags ville jeg lokke kattene til at udtrække en vinder af min give away, men der var ikke rigtig noget engagement fra deres side. Luna kiggede demonstrativt væk, da jeg satte hende ved lodtrækningsbunken, og Leopold så jeg ikke noget til på det tidspunkt.

Mens jeg lavede mad, pjattede de to slyngler selvfølgelig rundt med sedlerne, så bagefter samlede jeg igen sedlerne i en bunke, og ud på aftenen fik jeg endelig – ved at lokke med en bold – Luna til at trampe på en seddel.

På det tidspunkt var der gået så lang tid, at jeg tænkte, at jeg lige så godt også kunne finde en vinder af en trøstepræmie, så gemalen fik lokket Leopold over, så han også kunne træde på en seddel.

Jeg kan derfor afsløre, at Litzy har vundet præmien – og Rebelsig kan se frem til en lille trøstepræmie.

Vil I være så venlige at sende mig jeres adresser? Min e-mail står under ‘Om mig’ i højre side af panelet.

Tak til alle jer, der deltog 🙂