En lille stemningsrapport fra juleaften – jeg vender tilbage i aften med mere om de dejlige retter, vi har spist.
leverpostej, rødbeder, leverpostejmad, pålægLeverpostejsmad med hjemmelavet leverpostej (opskrift følger en af dagene),
rugbrød og syltede rødbeder samt en nisseøl til – indtaget til frokost efter to timers Zumba om formiddagen. Jeg træner altid 1-2 timer juleaftensdag, for det er både hyggeligt og giver den reneste samvittighed inden aftenens udskejelser.
vin, frugtvinBornholmsk ribsvin, som jeg købte på vores tur tidligere på året, blev nydt ved gæsternes ankomst.
rosenkålssalat, kålsalat, salat, kål, rosenkålEn forretssalat, som jeg introducerede i år  – en fin måde at få sneget lidt mere sundt og sprødt ind i julemåltidet, uden at der går klidkiks og udkogte bønner i det.
rødkålssalat, rødkål, salat, granatæbler, nødder, julesalat
Rødkålssalaten, der blev serveret til hovedmåltidet. Den bestod af rødkål (!), granatæblekerner, valnødder, friske tranebær og en rest granatæblesaft.
and, juleand, andestegÆnder i torturkammeret. Bemærk piercingerne.
risalamande, kirsebærsauce, kirsebærsovs, ris a lamande, juledessertSvigermors lækre risalamande og kirsebærsauce, som jeg kogte for nogle måneder siden og smagte til med en sjat rødvin, kirsebærvin og hvidvinseddike ved opvarmningen.
katteJulerengøring og hygge på sofaen.