Jordbær-smoothie

jordbær-smoothie, smoothie, jordbær, banan, mælkNår man bliver vækket af solskin, så forpligter det jo nærmest til en smoothie – også selvom jeg ved, det bliver regnvejr senere i dag. Denne gang havde jeg lyst til en jordbær-smoothie.

Jordbær-smoothie
2 glas

3 dl mælk
1 banan
8 selvfrosne jordbær
1 tsk vaniljesukker

Det hele blendes.

Note: En dejlig jordbær-smoothie, som sagtens kan bære endnu flere jordbær. Denne gang holdt jeg lidt igen med dem for ikke at genere overboen med støjen fra den hidsige blender…4 thoughts on “Jordbær-smoothie”

  • Hejsa. Sikken en fin blog du har dig her… Jeg følger med 🙂 Og smoothies er altid lækre. En god måde at starte dagen på…nå ja eller at fortsætte den på…eller slutte den på 🙂

  • Huset i Hou – jamen selv tak! Jeg kom altså sådan til at grine, da jeg kiggede på din blog og opdagede, at din ene hund hedder det samme som mig! 😀 (og som ekstra hjælp – jeg hedder ikke Frida ;-)).

  • Den grønne pige – tak skal du have! Du har helt ret – smoothies kan indtages døgnet rundt. Pt. overvejer jeg, om jeg skal lave en mere her til aften, eller om jeg skal vente til i morgen… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *