Hvis du fortsat gerne vil følge med…

… så bliver det ikke via Google Friend Connect, som mange ellers har gjort gennem de seneste år. For flere måneder siden rygtedes det, at det var en af de tjenester, som Google ville sløjfe (i hvert fald for os, der ikke bruger Blogspot), og allerede der fjernede jeg muligheden for at registrere sig via Google Friend Connect. Men der er fortsat mange, der bruger denne funktion, og er du en af disse, vil jeg anbefale dig en af følgende muligheder:

Følg Piskeriset på Facebook

Følg Piskeriset på Bloglovin’

Følg Piskeriset via Twitter

Følg Piskeriset via e-mail eller 117 andre måder – tjek subscribe-knappen i højre side

… eller klik ind på www.piskeriset.dk hver dag og se, hvad jeg nu har fundet på af sjove, spændende, skøre eller alment nyttige ting.

Håber at du fortsat vil følge med 🙂

19 thoughts on “Hvis du fortsat gerne vil følge med…

  • Det er jeg glad for at høre 🙂

   Tak og i lige måde! Vi har lige lempet sovetrynen ud, så hun også får lidt frisk luft i dag 😉

 1. Jeg følger dig på alle mulige måder!
  Og nu har du lige givet mig lyst til at få en sort kat… Men jeg har jo ikke plads til flere katte! Nå, men hils dine katte fra mig 🙂

  • Hehehe! Hm, jeg må se, om ikke jeg kan finde på noget vildt igen snart… skal dog lige have lidt bedre tid, end jeg har pt, hvor jeg til gengæld får dyrket en del hverdagsopskrifter. Men det er jo også rart at have i baghånden 🙂

 2. Dejligt websted, du har her.
  Jeg ser, du benytter WordPress; men jeg kan ikke se, du har et RSS element , så jeg vil bare kigge ind nu og da.

  Jeg håber, du også får flere billeder af den dejlige kat;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *