Hvilket benspænd skal jeg vælge i juni?

Ukrudt kan også være smukt

Hver måned vælger jeg et nyt benspænd, men jeg har endnu ikke valgt for juni måned, og derfor har jeg brug for din hjælp – hvilket benspænd skal jeg kaste mig over? Jeg har udvalgt tre gode forslag, som jeg fik ved sidste give-away, og har du lyst til at give din mening til kende, kan du se og kommentere forslagene på min Facebook-profil.

Jeg har i øvrigt lige læst en spændende artikel om europæiske og amerikanske madblogs, hvor denne og ni andre danske madblogs er nævnt. Udover en interessant gennemgang af de tendenser, der er i madblogger-verdenen lige pt, så indeholder artiklen også en lang række links til andre madblogs, som jeg glæder mig til at kigge nærmere på. De danske kender jeg og nyder at følge med på, mens jeg ikke har så megen erfaring med de udenlandske.14 thoughts on “Hvilket benspænd skal jeg vælge i juni?”

 • Hvaaa Piske er det med vilje, at du har sat “Småkage” ind som etiket?? Der er dælme ikke meget småkage over det indlæg 🙂

  Nu har jeg ikke lige tjekket din liste med Benspænd og ej heller alle forslagene fra din Give-away, så det er muligt at mine forslag er håbløse gentagelser fra andre, men jeg kan da skyde løs med lidt forslag:
  -Fisk
  -Det spanske køkken
  -Sandwiches
  -Grøntsagstilbehør
  -Salater uden salat

  Uddyber gerne og kommer med gode idéer 🙂

  Kh C

 • Camilla – hahaha! Nej, jeg har ramt forkert, da jeg valgte etiketter – det må jeg hellere rette om lidt 😉

  Jeg har udvalgt tre juni-kandidater, så det bliver en af dem, men tak for forslagene 🙂

 • Vildt spændende artikel, tak for linket 🙂
  Du kender godt min mening omkring benspænd, og den er velbegrundet, så den skal du følge 😀

 • Jeg har også siddet og gennemgået de andres landes blogs og jeg kan godt sige at der er nogle ret så interessante imellem. En del af de amerikanske kendte jeg, fordi jeg jo pløjer mig igennem en del amr. blogs hver dag, men de svenske er ret spændende bekendtskab synes jeg 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

 • NYBH – jeg må indrømme, at jeg prøver ikke at kigge for tit på de amerikanske – simpelthen for ikke at få for mange ideer 😀

  Der er jo rigtig mange fantastiske blogge, og jeg ville jo bare have lyst til at lave DET HELE! Og som sagt – min liste er jo ret lang i forvejen 😉

  Men jeg må altså få kigget noget mere på dem…

 • Jeg må vist gemme sit link som en overspringshandling til i morgen 😉 hvis jeg frst trykker på det, bliver jeg nød til at kigge på alt muligt.
  som sagt, krydderurter i kage 🙂

 • Linebine – ja, man skal sætte tid af til den slags – pludselig går der alt for megen tid, fordi man liiiige skal kigge på en side mere 😉

 • Det lille køkken – årh, det var sødt sagt! Jeg er også glad for månedens benspænd, og jeg vil ikke afvise, at der er en vis chance for, at der dukker flere italienske retter op i løbet af sommeren 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *