Hvad kufferten rummede

Som afslutning på rejseberetningen er der selvfølgelig det obligatoriske shoppingbillede. Vi havde kun én kuffert med, men den blev til gengæld tætpakket – hvor tæt opdagede jeg i lufthavnen, hvor kuffertens vægt endte på 19.7 kg – det er da at udnytte mulighederne!

Jeg fandt et par linsesuppeblandinger, som nok kostede ca. det halve af, hvad det gør herhjemme, og da det passer godt til denne måneds tema (som annonceres i aften), så måtte de med hjem sammen med forskellige slags bønner og pasta, sukrede frugter, blåbærlikør, pæremarmelade, balsamico, kamutmel, noget gustent glimmerværk til kager, svampeolie samt et par bluser og nogle solide indkøbsposer, som er noget, jeg også er stødt på i Frankrig. De er ret kraftige og gode at bære indkøb i, og så holder de meget længere end almindelige poser. Ahja – og så en ordentlig klods parmesanost, men den er ikke med på billedet – den ligger og hygger sig ude i køleskabet nu.7 thoughts on “Hvad kufferten rummede”

 • Uuhuuuuh, da jeg så dit billede af Palazzo Vecchio, hvinede jeg så højt at undulaten faldt ned af pinden og smed en ordentlig bunke fjer: DER HAR JEG STÅET PÅ EN TALERSTOL!! Du smagte ikke deres balsamico CREME? Men uuuuuh, ene af gode sager dér. Welcome home. 😀

 • Jule Mig – det er et sundt et… eller det kan det meget let blive, hvis ikke jeg får spist for meget brød og ost undervejs… *ser kryptisk ud*

  Tak og i lige måde 🙂

 • Frk. Bibo – sikke reaktioner, jeg fremkalder – jeg undskylder til undulaten! 😀

  Nej, men det lyder godt! Hvor får man det? *må straks noterer det til en anden god gang*

  Og mange tak! Jeg bliver helt svedt af alle de opdateringer, jeg får nået disse dage – er stadig et par indlæg bagud, for jeg har selvfølgelig også lavet mad de sidste dage! 😀

 • Jeg er altid så spændt på at se hvad andre tager med hjem – og det ser jo rigtig godt ud 🙂

  Du kunne lige have haft 300 g ost mere med hjem 😉
  Kamutmel?!?!? Det har jeg vist ikke hørt om før…..

  Mange hilsner
  Birthe

 • NYBH – hehehe! Jeg har lovet mig selv, at jeg må huske at tage ost med hjem, når vi skal til Frankrig igen på et tidspunkt – det er de nemlig også ret gode til. Meeen det var nu ret cool at kunne komme så tæt på maxgrænsen – det havde jeg ikke regnet med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *