Høstmarked hos Krogerup Avlsgaard

Høstmarked, Krogerup, marked, madmarked, fødevaremarkedDen første weekend i september er der høstmarked på en lang række økologiske gårde landet over, og det er en glimrende mulighed for at komme ud på landet for at ae kålhoveder og klappe køer. Sidste år tog svigerforældrene og jeg forbi Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard, og i år var gemalen og jeg af sted til høstmarked hos Krogerup.

Det var lidt ad omveje, vi besluttede os for det høstmarked. Jeg prøvede først Øko-app’en, som høstmarked-hjemmesiden henviser til, men den crashede desværre lige så snart, jeg åbnede den, så den måtte jeg opgive at bruge. Derefter forsøgte jeg at finde en ny gård via høstmarked-hjemmesiden, men dens kortfunktion fungerede ikke særlig godt på mobilen (ikke når man er ude på landet og har svingende netforbindelse), så til sidst besluttede jeg, at så kunne vi da suse til høstmarked hos Krogerup Avlsgaard, som er en af Aarstidernes gårde.

… og det kom vi ikke til at fortryde, for det var ganske hyggeligt. Der var en hel del besøgende, men ikke så mange at det var et problem, og vi nød at trisse rundt og kigge på smukke frugter og grøntsager og snuse rundt ved de forskellige stande. Markedet var ikke lige så stort som det på Fuglebjerggaard, men der var stadig noget at se, og så var der også en del aktiviteter for børnene. Dem prøvede vi dog ikke 😉

Vi fik købt lidt ind i gårdbutikken, så vi nu har lidt forskellige juicer og boblevand samt lidt økologisk slik, og så fandt vi også en række grøntsager, der skulle med hjem – heriblandt de smukke auberginer, som du kan se i nedenstående frugt- og grøntgalleri.

Husk at der også er høstmarkeder i hele landet i morgen – tjek hvor og hvornår på www.hostmarked.dk

[slideshow id=13]16 thoughts on “Høstmarked hos Krogerup Avlsgaard”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *