Hjemvendt fra de døde… øh, udlandet!

Så er jeg hjemvendt efter en række dejlige dage i London sammen med gemalen. Vi har været på mange eventyr – både indenfor gastronomi og på det kulturelle område – så det kommer der nok en række indlæg med de kommende dage. Jeg skal dog liiiige sortere knapt 500 billeder først… Til dem, der ikke kan vente, så kan jeg da røbe, at ovenstående billede er et hint til en af vores udflugter – og nej, den handlede ikke om mad, selvom billedet da er meget tro over for månedens benspænd

12 thoughts on “Hjemvendt fra de døde… øh, udlandet!

 1. Velkommen hjem fra swinging London – et af mine absolut yndlingssteder 🙂 Gravstenen er lidt makaber … Jeg er meget spændt på at læse om dine oplevelser!

  • Det er også en skøn by – især i solskinsvejr, som vi havde overraskende meget af! Bare rolig – der kommer en del indlæg 😉

 2. Velkommen tilbage. Glæder mig meget til at høre denne måneds benspænd, da jeg selv holder halloweenfest hvert år og altid er på udkig efter nye opskrifter.
  OG så har jeg selv været foran samme statue i sommerferien 🙂 Det er et ganske magisk og fantastisk sted. Kunne sagtens tage en tur mere der. Og kom sjovt nok også hjem med ca 200 billeder alene derfra efter fem dage i London. 😉

  • Stedet levede fuldt op til mine forventninger – det var så hyggeligt at gå omkring og studere de forskellige effekter og høre historierne bag tingene 🙂

 3. Uh, glæder mig rigtig meget til at høre, hvad I syntes om HP – som du ved var jeg MEGET begejstret (til trods for en million skoleelever og en sur baby!)

  • Det var fedt! Tror også at gemalen var overbevist til sidst, selvom han var lidt skeptisk i starten. Bestemt udflugten værd 🙂

 4. Wuhuu! Velkommen tilbage 😀

  Synes bestemt også jeg savnede nogle skønne og inspirerende indlæg fra din side 😉 Glæder mig til at læse mere og se mange smukke billeder fra London!

  – Maj 😀

  • Mange tak! 😀
   Ja, jeg får travlt de kommende dage – skal både nå at blogge om rejse og få lavet flere Halloween-retter! 🙂

 5. Glæder mig til at høre mere kære Piske. Skal derover i morgen, så hvis du har nogle tips til gode steder (især gode butikker til madnørder), så lutter jeg øre 🙂
  Kh Nadia

 6. Pingback: Leg med krydderier | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *