Green smoothie

Den anden dag prøvede jeg en spændende smoothie, som jeg havde set på Nam Nams blog. Jeg erstattede dog soyamælk med æblejuice samt puttede mindre æble og mere mynte i drikken.

green smoothie, smoothie, agurk, galiamelon, æbler, æblejuice, mynteGreen smoothie
1½ glas

½ agurk
½ galiamelon
½ æble
1 dl æblejuice
15 blade frisk mynte

Skræl melonen og fjern kernerne. Skær den samt både æble og agurk i tern og put det i en blender sammen med de andre ingredienser. Blend det grundigt.

Note: Smagen er mild, men alligevel mætter den rigtig godt. Jeg tror, at jeg en anden gang vil servere sådan en smoothie i halv størrelse en sommerdag. Den er dejlig frisk, men jeg synes, den bliver lidt overvældende i større mængder. Og så er den i øvrigt meget sund – god detalje!

12 thoughts on “Green smoothie

  1. Det lyder som den dejlig og frisk smoothie! Vi elsker smoothies her hos os – og også en god film 😉 Tak for spændende inspiration, Piskeris!

  2. Vibeke – håber du kan lide den! Den er både frisk, mild og mættende på samme tid – det synes jeg er lidt sjovt, og så var den meget forårsagtig 🙂

  3. Filmen kunne jeg godt tænke mig at se, mest for drengenes skyld.
    Vil prøve din koldskål opskrift, har fundet tysk buttermilk tror det er det samme som kærnemælk, som man ikke laver i spanien.

  4. Lene – jeg kender ikke til buttermilk, men det lyder sandsynligt. Ind imellem må man lave lidt krumspring, når man er i middelhavsområdet, for mælkeprodukterne er ganske rigtig noget anderledes nede hos jer. Jeg har også måttet være kreativ, når jeg har været i Frankrig og Italien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *