Første besøg i Tivoli Food Hall

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnFor få måneder siden åbnede Tivoli Food Hall på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Her er 15 madboder, som tilbyder en bred vifte af lækre sager, og det var naturligvis et sted, som gemalen og jeg måtte undersøge nærmere. Vi skulle i forvejen i Tivoli for at se Chess, så det passede perfekt med lidt hurtig mad inden.

Du kan både få burgere og pizzaer, asiatisk mad og tapas, men det var selvfølgelig den mexicanske bod, Zócalo, der fangede vores opmærksomhed.Der var fyldt op ved alle siddepladser, men lige så snart vi havde bestilt vores mad, blev der to pladser fri, så det var jo perfekt timet.

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnMens vi ventede på maden, delte vi denne mango margarita, der var mild mht. alkohol men til gengæld havde masser af mangosmag. Den krydrede, syrlige kant gav et lækkert modspil til den søde frugt.

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg havde valgt tacos med pulled pork, syrligtsød rødkål, salsa, rødløg og koriander.En dejlig servering, der dog godt kunne have tålt lidt flere krydderier – den var ret mild (og jeg er ellers ikke så god til meget stærk mad). Kålen var desværre ikke afdryppet ordentligt, inden den kom i de tre tacos, så det var næsten umuligt at spise dem uden at spilde over det hele. Godt jeg har en del træning i at spise tacos… og jeg sad ved siden af servietholderen…!

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen kastede sig også en servering med pulled pork – her i form af en burrito med ris, sorte bønner, koriandersalsa, jalapenõs og habanerocreme. Der var desuden lidt guacamole og chips til. En god saftig sag, der var tilpas krydret og som mættede godt. 

Selve spisningen tog ikke lang tid. Madboden var ret hurtig til at lave maden, og da det jo er street food, så var det også hurtigt at indtage. Vi havde derfor god tid, inden vi skulle i Tivoli, og den udnyttede vi naturligvis til at besøge endnu en bod i Tivoli Food Hall, nemlig The Bird & Kissmeyer. Det er en gin- og ølbar, og det passede glimrende med, at gemalen havde lyst til en øl, og jeg havde lyst til en gin & tonic!

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen var ret interesseret i at prøve barens Kissmeyer øl, så han købte en dejlig mørk øl, som passede godt til det kolde januarvejr. Sammen med denne købte han også en toast, som vi delte (en syndig sag med bbq-marineret kød, ost, godt med krydderier samt køg). Jeg snuppede til gengæld en gin & tonic fra kortet (Bee Feader), og selvom den var udmærket, så blev jeg lidt skuffet, for det virkede ikke som om, at der var gjort så meget ud af at bruge pynten som en del af smagen i drinken.

tivolig food hall, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi havde stadig god tid, og da vi havde stået og beundret udvalget af ginflasker i et stykke tid, forhørte jeg mig om muligheden for at smage en af disse. Bartenderen var god til at rådgive ud fra mine ønsker (selvfølgelig noget med citrus), og jeg endte med en Copenhagen Orange med tonic til. En ret dyr men god fornøjelse (tror jeg endte med at betale omkring 150 kr for den). Jeg ville nok ikke have valgt den, hvis jeg havde kendt prisen på forhånd, men stedet skilter desværre ikke med priserne på de gin, der ikke indgår i standardudvalget. Jeg trøstede mig med, at ginnen var god, og at jeg nu ved, at den kan jeg trygt købe i en spiritusforretning og derefter selv blande derhjemme.

Vores førstehåndsindtryk af Tivoli Food Hall var ganske positivt. Selvom der var mange mennesker, så virkede det ikke umiddelbart som om, at man skulle vente særlig længe for at komme til. Der er et fint udvalg af madboder, og jeg kunne sagtens finde på at kigge forbi igen en anden gang.

2 thoughts on “Første besøg i Tivoli Food Hall

  1. Det ser hyggeligt ud – mexi mad er altid noget gratværk, men super lækkert. Kan godt være mig og min kæreste bør tage der forbi, på næste KBHtur – der plejer vi næsten altid svinge indenom Tivoli 😀

    -A

    • Så er det perfekt beliggenhed! Tivoli er i øvrigt meget smuk de næste par uger – elsker deres vintertema 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *