Fastfood i 1980’erne

Jeg er faldet over et skønt klip fra 1980’erne, der handler om dengang, hvor fastfood-kæderne kom til Danmark. Det er virkelig sjovt at se (læg lige mærke til den drævende og lidt for cool måde, de unge taler på i klippet), men de første knapt 30 sekunder kan du godt spole over.16 thoughts on “Fastfood i 1980’erne”

 • Arj hvor er det godt. Sidder og tænker på om jeg så sådan ud i 80´erne og skal vist have fundet billeder frem nu 🙂
  jeg er iøvrigt helt enig med Bo i det han siger 5.10 minutter inde i indlægget.
  Godt fundet frk. piskeris

 • Hvor cooooool -gggg- Det var ret sjovt at se. Fniste lidt da den unge pige blev interviewet og kastede med sit hår :-D. Men er da helt enig med Bo ( og kristian -s-) 5.10 min inde i klippet.God dag til dig

 • Hahaha… det er f…. god humor. Og der måtte lige en Dybdepsykolog til at udtale sig om de unges nye vaner…
  De er totalt seje og coole, når de sidder der og RYGER og hænger ud på Burger King ;o)

 • Hahahaha det klip er guld værd!! Tænk, hvor er hun gokket at høre på hende den 'dybde'psykolog (hvad er det lige en dybdepsykolog laver anyway?)
  Kunne ikke lade være med at grine over ham frisøren til sidst i klippet som “altid køber amerikansk, hvis ikke en jydsk kylling” haha, genialt!

 • Skønt indslag. Jeg kan huske, når jeg med min familie tog fra Lolland på shoppingtur i KBH, så var det et absolut MUST at komme på burgerking. Det var virkelig et hit.

  I aften står den så på homemade burgere her. Men noget anderledes: fiberboller, elg-køds-bøffer, ruccola og agurk og pestogouda 😀

 • Hihihihi sejt klip… Kan da sagtens huske hvor vildt dat var, første gang at komme på Burger King ! Og det hår… makeup og tørklæderne… hihi
  Det var sgu sjovt i 80erne ! Og musikken Human Legue.. hihi

  Hyggehygge

 • Kristian – hehehe! Jeg er også ganske enig med kokken – til gengæld undrer jeg mig over ekspertens udtalelse om, at et burgermeal er lige så sundt – ja nærmest sundere – end en almindelig madpakke på det tidspunkt. Gad vide, om det er salatbladet, der er udslagsgivende 😉

 • Hanne – det virker ærlig talt, som om det er dyr i bur, hun udtaler sig om – og ikke mennesker. Men unge dengang var vel heller ikke rigtige mennesker i de voksnes øjne 😉

 • Auramin – hey, det troede jeg, at du kunne svare på! 😀

  Den frisør lyder så stereotyp, at han nærmest virker castet til opgaven – han taler fuldstændig, som de almene fordomme dikterer! Men jeg er vild med, at han køber amerikansk FORDI det er amerikansk. Det er meget 80'er-agtigt 🙂

 • Zette – ja, der var noget særligt over fastfood dengang. Jeg kan også huske, hvor eksotisk det var at komme på burgerbar, når jeg en sjælden gang kom til Hovedstaden! 😀

  For sægoland hvor lyder de hjemmeburgers lækre! *savle*

 • Jule Mig – se, jeg er glad for, at jeg først blev teenager i 90'erne, men der havde jeg stort set lige så mærkeligt tøj på, som folk havde i 80'erne, så forskellen er nok ens! 😀

  Men altså – der er både noget sjovt og uskyldigt – og helt forfærdeligt over 80'erne på samme tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *