Der pyntes op til jul

julDer pyntes op til jul i disse dage – både på bloggen, på min Facebookside samt i hjemmet. Her er den obligatoriske skål med klementiner og en dekoration med de kogler, jeg indsamlede på vores svampetur tidligere i år.

julNåja – og så skal jeg jo også pyntes lidt, så der er indkøbt (ekstra) juleøreringe i år 🙂

julDer er allerede kommet par julestjerner i vindueskarmen, og mon ikke der skal indkøbes en mistelten, så man kan luske sig til et par ekstra kys i løbet af julen? 😉

gingerbread cave, ingefærbrød-grotte, julNoget af pynten er tilmed hjemmebagt i år! For eksempel denne lille spiselige gingerbread cave.

julJa, der var såmænd også spiselig pynt på bordet i går, da vi holdt julefrokost, og selvom der var rigelig med mad på bordet, så forsvandt de små gingerbread-grise også i løbet af aftenen… 🙂

Opskrifterne på julefrokostretterne kommer selvfølgelig på bloggen i løbet af det næste stykke tid. Du kan dog allerede nu finde inspiration til julefrokosten på bloggen. Jeg har ikke lavet en julekalender i år, men for nogle år siden lavede jeg en konfektjulekalender her på bloggen med masser af søde sager, og året efter havde jeg ‘Jul i andre lande’-benspænd.

julKurven med adventsgaver er besøgt for første gang. Jeg har lavet en adventskalender til gemalen, og han overraskede mig med en computerspils-adventskalender i dag! (vi spiller begge via spiltjenesten STEAM, og her fik et adventurespil, som jeg vil spille senere i dag).

Jeg har samtidig været utrolig lusket og lavet en adventskalender til mig selv i år – med bøger! Eftersom jeg godt ved, hvad der er i pakkerne, syntes jeg, at det ville være lidt fjollet at pakke dem ind i papir, men lidt gavebånd skulle de da pyntes med… Jeg fik i øvrigt ‘Anno Dracula’ i dag. Mon ikke der kommer en anmeldelse af den på bogbloggen i løbet af næste år?

julDer er søreme også en chokoladejulekalender i år! Det har jeg ellers undgået i mange år, da jeg ikke kan fordrage de chokoladevekaojulekalendere, man kan få i supermarkedet. De senere år er der dog kommet en række lækre kvalitetsjulekalendere i handlen, og denne fra Simply Chocolate fik jeg tilsendt af Chokoladesmag. Jeg er ret vild med, at der også er ‘halve’ dage til de ekstra lækkersultne.

 

17 tanker om "Der pyntes op til jul"

 1. Ej hvor er det hele bare julet og hyggeligt!! 😀
  Vi har desværre slet ikke noget julepynt… Men vi må jo bare lige tage os sammen og komme ud og købe lidt 😉

  SImone
  Microcut.dk

  • Jeg har også planer om at få købt lidt ekstra i løbet af december… jeg synes bare, det er svært at finde pæn julepynt, for rigtig meget af det er ret mærkeligt. Vi har efterhånden fået samlet os en del forskelligt, så der er mulighed for at variere oppyntningen fra år til år 🙂

  • Tak og i lige måde! Og det bedste er, at der er rester fra julefrokosten, så der er nem og lækker mad hele dagen i dag 😉

 2. Hvor er det en fin troldegrotte! 😀
  Og hvor er det en fantastisk idé med en Steam-adventskalender! Det kunne vi også godt have fundet på herhjemme, selvom manden har mindst 10 spil liggende som han slet ikke er startet på… 😉 Må man spørge hvilket spil du har fået?
  (Og så elsker jeg i øvrigt, at du har lavet en adventskalender til dig selv :))

  • Tark 😀
   Hehe, det med de uspillede spil kender jeg godt! Jeg plejer at hoarde en del spil ifm. udsalg, og så kan de godt ligge et godt stykke tid, inden jeg får dem spillet 🙂
   Jeg fik Gone Home, som er et lille story game med en smule investigation i sig.

 3. DEJLIGE julestemnings-billeder!

  Elsker, elsker, ELSKER den bagte bordpynt, for ikke at tale om den virkelig skønne trolde grotte. NØJH den er fin. KREA YOU 😉

 4. Din spiselige troldegrotte er slet ikke til at stå for 🙂 Og sikke en god idé med en adventskalender til dig selv og med bøger! Skøn idé også med juleøreringe 🙂

  • Ja, er den ikke kær? Der burde egentlig bo nisser… men troldene skal jo også have et sted at bo i den kolde tid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *