Dahl & Dahl

Dahl & Dahl, cocktailbar, bar, tapas, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnFor nylig lokkede jeg en af vennerne med på cocktailbar i København –  nærmere bestemt Dahl & Dahl. Jeg havde nemlig købt en Sweetdeal, der gav halv pris på deres tapasservering, og så var det jo en kærkommen anledning til at mødes… (for at drikke et par cocktails! Ahem).

Dahl & Dahl røber ikke særlig meget om udvalget af drikkevarer på deres hjemmeside, men jeg kan fortælle, at de har en ganske pænt udvalg af cocktails, og mange af dem lød så indbydende, at vi havde svært ved at vælge! Vi endte dog begge med at ville starte med en Konjaniss, og her blev vi positivt overrasket, for det viste sig, at der var mængderabat. Én cocktail koster omkring 85 kr, men bestiller man to af den samme, koster det 100 kr – i alt! Rigtig fint tilbud. Drinken bestod af chilivodka, koriander, lime, sirup og citronsodavand, og jeg må indrømme, at den var temmelig godt skruet sammen! Jeg var lidt skeptisk mht. chilivodkaen, men den havde det helt rigtige chilibid uden at det blev ubehageligt, og kombineret med de søde og syrlige elementer sad drinken lige i skabet!

Dahl & Dahl, cocktailbar, bar, tapas, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVores tapasservering var anrettet på ét bræt, som vi delte, og da vi kun var moderat sultne, var der mere end rigeligt. Et glimrende udvalg af paté, oste, pølse, pesto med mere. Det var i øvrigt primært danske råvarer – nærmere bestemt bornholmske – der var brugt til tapasanretningen, og det fungerede ganske godt med en dansk tapasanretning.

Dahl & Dahl, cocktailbar, bar, tapas, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDer var lidt forskelligt brød til, men det var på det jævne. Jeg ville ønske, det var mere saftigt og smagte af mere.

Dahl & Dahl, cocktailbar, bar, tapas, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDen første drink forsvandt stille og roligt, og det blev efterhånden tid til en drink mere. Denne gang tog vi dog to forskellige – jeg en Dahl’s Byjlenbær, der bestod af St. Germain, blåbærpuré, Cava og lime. En ret interessant drink, som jeg godt kunne lide i starten, men så var det, som om den blev lidt for mættende og fad i smagen. Ærgerligt for det var ellers en noget anderledes drink i forhold til, hvad jeg ellers er stødt på.

Servicen hos Dahl & Dahl var ganske fin – søde, smilende og munter betjening – og vi hyggede os fint.

Dahl & Dahl er et sted, jeg godt kunne finde på at besøge igen – ikke mindst for at prøve flere af de lokkende cocktails fra drinkskortet. Tapasanretningen var glimrende, men det var lidt synd, at brødet ikke var bedre – det kunne have givet et ekstra point til spiseoplevelsen. Jeg ender på fire solide stjerner til Dahl & Dahl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *