Copenhagen Street Food – et kort besøg

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféI dag tog jeg Bedstevennen under armen og trissede ud på Papirøen, hvor Copenhagen Street Food – Københavns nyeste madmarked – netop er åbnet. Jeg er totalt pjattet med konceptet, hvor man har samlet en lang række food trucks med street food – dvs. små vogne og boder, der serverer simpel men lækker take-away mad. Priserne er generelt rimelige, og selvom der endnu ikke er så mange vogne/boder, så var der lidt forskelligt at vælge imellem.

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféVi snuppede hver en hotdog. Bedstevennen valgte en Red Devil, som havde lidt bid uden dog at være rigtig stærk. Han virkede godt tilfreds med valget.

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, café

Selv kastede jeg mig over en Onion Love, som smagfuld, saftig og med en rigtig god pølse.

Vi havde egentlig planlagt at supplere vores hotdogs med belgian frites fra en anden bod hos Copenhagen Street Food, men den havde netop lukket, da vi dukkede op ved 18-tiden, så det måtte vi droppe. I stedet gik vi rundt og kiggede på de andre boder, som blandt andet kunne byde på pizza, fish & chips, italienske lækkerier og koldskål. Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféVi var ikke alene i hallen, men der var ikke overvældende mange besøgende på dette tidspunkt – måske fordi stedet ligger lidt afsides og ikke just er et sted, man lige kommer forbi? Det hjælper selvfølgelig på det, når gangbroen over vandet for alvor skaber let adgang til Copenhagen Street Food, men alligevel. Dette er ikke et sted, som jeg normalt ville tage hen, for det ligger ganske enkelt ikke i nærheden af steder, jeg normalt kommer.

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféJeg synes som sagt, at konceptet bag Copenhagen Street Food er fantastisk, men jeg ville ønske, det lå et mere tilgængeligt sted – for eksempel på Nørrebro eller Vesterbro, for dette sted ville passe som fod i hose disse steder.

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféStedet er stadig i gang med at udvikle sig og vokse sig større, og jeg vil tro, der går nogle måneder, før det er muligt at vurdere hvilken rolle, Copenhagen Street Food får på den københavnske kulinariske scene. Jeg havde personligt forventet lidt mere af stedet i første omgang og troede, der ville være flere aktive foodtrucks allerede nu, men stedet er stadig i opstartsfasen og skal lige finde sig til rette.

Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, caféCopenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, café Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, café Copenhagen Street Food, restauranter i København, restaurant, café

7 thoughts on “Copenhagen Street Food – et kort besøg

 1. Hvor er det spændende! Jeg skal derud med nogle venner snart, og det var en dejlig smagsprøve på oplevelsen, du gav os her 🙂

 2. Ja, jeg havde også tænkt mig at tjekke det ud snart.

  De kloge siger at det skulle være en lidt mere (prismæssigt) overkommelig udgave af Torvehallerne, men jeg må indrømme at før broen fra Nyhavn kommer bliver det lidt svært at få folk derud.

  Var boderne kun spisesteder, eller var der også boder med råvarer?

  • Der var kun boder med spisesteder, så det er meget anderledes i forhold til Torvehallerne. Jeg håber, de kan lokke folk derud, men det kan blive noget af en udfordring, når netop Torvehallerne faktisk har formået at blive et sted, hvor mange mødes efter skole/arbejde og lige får en øl, et glas vin eller en snack sammen med et par venner, inden man suser hjem.

   • Ja, og Torvehallerne har også en virkelig lækker stemning, som bliver en udfordring at leve op til, men hvis de klarer det er det super fedt med et alternativ 🙂

 3. Dejligt at læse dit indlæg, inden jeg selv skal derud. Så kan man lige justere forventningerne lidt. Håber virkelig, at der kommer gang i den derude, men det er jo nok lidt svært, når det er så svært tilgængeligt uden broen.
  Kram Nadia

  • Lige præcis. Det ligger i hvert fald et godt stykke fra, hvor jeg plejer at komme, og da jeg plejer at være med enten bus, metro eller tog, når jeg er i Kbh, så er det lidt udfordrende at komme derud (men så fik vi en fin lille gåtur ud af det :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *