Copenhagen Food Fair

Øko-området på Food FairI dag tilbragte jeg en dejlig eftermiddag sammen med Nada og Moster KCopenhagen Food Fair. Det er madbranchens fagmesse, og selvom en del af udstillerne er B2B, så er der også en del at se på for almindelige, madinteresserede forbrugere som mig. Nu har jeg været til flere fødevaremesser gennem de senere år, og derfor var der ikke så mange ukendte producenter og nye overraskelser, men vi brugte nu også en del tid på at kigge forbi producenter, som vi kender og værdsætter.

Det var dejligt at se, at den økologiske afdeling fyldte så meget, og vi nåede langt fra alt – vinafdelingen nåede jeg for eksempel slet ikke forbi, og de store udstillinger med industrimaskiner og interiør var ikke så relevante.

Copenhagen Food Fair varer frem til på onsdag, og i morgen er der øko-dag. Hvis du har lyst til at besøge messen, så se mere her. Jeg har samlet et billedshow med små glimt fra dagens besøg.

10 thoughts on “Copenhagen Food Fair

    • Ikke helt – det var nemlig langt fra alle, der solgte deres produkter på messen. Mange var der kun for at præsentere dem over for evt. samarbejdspartnere 🙂

  1. ååååh hvor snyyyd ! Jeg gad virkelig gerne afsted igen snart 🙂 Det ser ud til, at I har haft en helt fantastisk dag 🙂 Skønne skønne billeder 🙂

    • Jeg er dog lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede hele vejen omkring, men sådan er det, når man falder i snak med flere undervejs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *