Piskeriset på eventyr

Madblog om eksperimenter i køkkenet

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies lagres på din computer, når du besøger de fleste hjemmesider. Jeg bruger cookies til at lave statistik over besøgstal for de enkelte blogindlæg. Dine personlige data såsom navn, e-mailadresse, fysisk adresse og telefon- eller personnummer bliver ikke gemt.

Jeg bruger Google Analytics til at analysere trafik på siden, så jeg kan se, hvad bloggens besøgende søger på. Der lagres ingen personfølsomme oplysninger i den sammenhæng.

Skal jeg absolut acceptere cookies?
Næ. Du kan sagtens bruge bloggen alligevel.

Kan jeg slette cookies?
Ja, det kan du sagtens. Tjek eventuelt Minecookies, hvor der er en vejledning.

Disse cookies bliver slettet automatisk efter en måned, men de bliver fornyet, hver gang du besøger bloggen.

Hvad så når jeg skriver en kommentar på bloggen?
Når du kommenterer på bloggen, kan din e-mailadresse ses af andre. Hvis du gerne vil have en kommentar slettet – for eksempel fordi du har fået skrevet din e-mailadresse i selve kommentaren – så kontakt mig, og så får jeg den slettet. Jeg kan kontaktes på pisk.riset [snabela] gmail.com.

Hvordan fungerer nyhedsbrevet?
Du skal selv tilmelde dig nyhedsbrevet via tilmeldingsboksen i øverste højre hjørne på bloggen. Det udsendes efter behov – typisk 3-4 gange om måneden. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen, og din e-mailadresse vil ikke blive videregivet til andre.

Persondataloven
Behandling af data sker her på bloggen i henhold til persondataloven.

Translate »