konditori, café, Conditori & Café H. C. Andersen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnFor et stykke tid siden kontaktede Groupon mig for at høre, om jeg ville teste deres koncept. Jeg har flere gange benyttet Sweetdeal og SaveMyDay – generelt med held – og Groupon bygger meget over samme koncept, hvor du kan købe en deal – dvs. et tilbud på et restaurantbesøg, en kulturel oplevelse, en klipning hos frisøren eller noget helt syvende. Ofte er der mellem 40 og 60% rabat på tilbuddet, men så er der også en række begrænsninger ved tilbuddet – det kan for eksempel være, at det kun gælder i tre måneder, at det kun gælder i et bestemt område af landet, eller at det er en bestemt menu, man får. Det kræver kun ganske få klik, før du har købt en deal, så det er en ret let måde at prøve nye steder på og samtidig spare en god sjat penge.

Jeg valgte et gavekort for to personer til Conditori & Café H. C. Andersen i København, for så passede det perfekt med, at jeg tidligere på ugen kunne invitere Onkel Rejsende Mac med på café, inden vi skulle gennemtrawle byen for gode juletilbud.

Tilbuddet lød på: “Julemenu til to personer: flæskestegs- og andebrystsandwich, risalamande, krydderkage, kiksekage og kaffe eller te til 165,- fra Conditori & Café H.C. Andersen. Værdi: 330 kr – spar 50%.”

I den uddybende tekst stod der, at der ville være mini-flæskestegssandwich og mini-sandwich med and, men da det kom til stykket havde caféen blot taget to almindelige sandwiches og flækket, så man kunne få en halv af hver. Ikke videre elegant – men helt sikkert praktisk for dem. Det var desværre ikke frisklavede sandwiches men nogle, de havde stående i en kølemontre, og de blev serveret lidt for kolde og smagte derfor ikke særlig interessant.

Så var der til gengæld mere held med kiksekagen, som havde et lille twist – sandsynligvis appelsin – og var ganske fin. Risalamanden var lidt for blød og bløbbet til mig – jeg bryder mig ikke om, når det er næsten flydende, men der var den helt rigtige mængde kirsebærsovs, og så havde de tilmed været snedige nok til at hælde lidt i bunden af den lille skål, så du ikke kom til at spise al sovsen i første mundfuld. De små krydderkager med nødder var ganske fine, men appelsintoppingen var kedelig.

Sandwiches og kager blev serveret sammen med et par kopper te.

Jeg var ikke synderlig imponeret over kvaliteten på Conditori & Café H. C. Andersen – slet ikke i forhold til normalprisen – og jeg var glad for, at jeg fik rabat på maden, for ellers var jeg gået skuffet derfra. Det var en ret middelmådig oplevelse og derfor ikke et sted, jeg behøver at besøge igen.