Café Vivaldi

Jeg var til combat-event her til formiddag, hvilket betød 1½ times intensiv træning med tre overgearede og tændte trænere! Det var superfedt – og hårdt – så bagefter kunne jeg med bedste samvittighed gå på Café Vivaldi sammen med gemalen.

Vi har spist der mange gange i forbindelse med biografture, da det er et af de få ordentlige spisesteder på Ros Torv, og selvom der kom et foodcourt for et halvt år siden, så har det ikke ændret meget ved tingene. Kun det nye sushisted kan for alvor friste, men i dag skulle vi have noget andet. Jeg havde set, at man kunne få en tapastallerken som et af frokosttilbuddene, og det havde jeg ikke prøvet før, så det valgte jeg.

Café Vivaldi, café, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeOg jeg blev ikke skuffet! Tallerkenen bestod af røget laks, marinerede rejer, kylling, chili peppers cheese nuggets, pesto mozzarella melters, spicy dattice, humus, tzatziki, salat, salatmayonnaise, brød, smør og stegte kartofler. Det var rigtig lækkert – og rimelig syndigt – og portionen var temmelig stor. Jeg undlod at spise brødet, og i skrivende stund er jeg stadig ret mæt. Generelt er maden ret god på caféen, og deres største problem har i lang tid været, at stedet simpelthen er for populært! Man sidder ret tæt, og der er ikke specielt hyggeligt, men maden bliver ved med at lokke folk til. Drikkevarerne er for dyre, og de colaer, vi bestilte, var temmelig flade og kedelige, så det trækker ned i den samlede vurdering. Sidst men ikke mindst kunne de godt servere lidt mere spændende brød. Hvis de ændrede på de tre ting, ville jeg give stedet seks stjerner, men det må ‘nøjes’ med fem.

Bagefter smuttede vi i biografen for at se Inglourious Basterds. Det er en Tarantino-film, så man ved jo ikke helt, hvad man går ind til, og jeg blev da også overrasket flere gange undervejs. Jeg har lidt svært ved at bestemme mig til, hvad jeg skal synes om filmen. Den var hverken så actionfyldt eller blodig, som jeg ellers forventede af en Tarantino-film. Faktisk var det som at se to vidt forskellige film på samme tid. Begge meget interessante forløb, men jeg synes, det gav et noget rodet eller måske nærmere uforløst indtryk, når de blev sat sammen til én film. Der var mange gode, sjove og spændende scener, og skuespilpræstationerne var fremragende. Blandt andet Brad Pitt, som med denne præstation for tilgivelse for den flødebolle-rolle, han havde i Troy. Men min absolutte favorit er Christoph Waltz – for søren hvor spiller han godt! Hans rolle er hele filmen værd!

Jeg kan godt forstå, at filmanmelderne har været meget uenige om denne film, for den stritter lidt i flere retninger, men alt i alt var jeg underholdt.

Nu står aftenen på hygge, måske en lille film samt Zulu Comedy Galla.

15 thoughts on “Café Vivaldi

 1. Stakkels Brad Pitt var altså også rigtig god i Babel. Bjørnen så Tarantino i går, han var meget godt tilfreds.

  Aftenen her står også på lidt film og hygge.

  God aften til jer:)

 2. Wow, sikke en lækker tallerken. Men hvad pokker er dattice? – det har jeg aldrig hørt om før [og jeg syntes ellers at jeg er godt med på den kulinariske front :-)]

  Jeg har selv spist på Vivaldi i Helsignør og husker det som rigtig godt. Og så havde de Søbogaard saft i flere størrelser 🙂

  Hmm, jeg tror nu alligevel jeg venter med filmen til den kommer på DVD. Der er for lidt tid og for mange film i verden. På mandag skal jeg til forpremiere på 'Pigen der legede med ilden' – det glæder jeg mig meget til.

  Fortsat god weekend!

 3. Hvor ser maden LÆKKER ud og det lyder så sandelig til at du i den grad har fortjent det 🙂

  Spændende om filmen, vi skal ind og se den på et tidspunkt og jeg glæder mig til det…..

  mange hilsner
  Birthe

 4. Det lyder som en rigtig god dag, og det var spændende at læse om cafeen og filmen.

  Jeg synes, det er en udbredt forsyndelse, at spisesteder serverer kedeligt brød – og det er synd.

  God søndag til dig!

 5. Huset i Hou – skulle det være en anden gang 😉

  Billedet er desværre ikke så godt, men jeg kunne ikke få en god vinkel, da vi sad ret tæt. Men lækker – det var maden!

 6. Sifka – ahja Babel! Den kom jeg faktisk til at tænke på i går aftes, da jeg diskuterede film med gemalen. Vi fik set Cloverfield, som jeg tidligere har set i biografen, og jeg kan stadig godt lide den, meeen den var noget flad at se på et almindeligt fjernsyn (vi var hos svigerforældrene :-)).

 7. Klidmoster – se, jeg kan ikke umiddelbart finde det via Google, men på tallerkenen var det en kraftig, sød chilisauce – superlækker og smagte godt til kyllingen!

  Jeg håber på at få set 'Mænd der hader kvinder' sammen med gemalen i dag, så vi også er klar til at se fortsættelsen. Han skal til koncert i aften, så det kan være, jeg får set en film mere der – i det hele taget får vi rigtig set film disse dage, og det er dejligt 🙂

  Tak og i lige måde!

 8. NYBH – tak! Ja, mine ben var helt enige med dig! 😀

  Vi var så mætte, at vi sprang aftensmaden over og spiste to pandekager senere på aftenen, mens vi så Zulu Comedy Galla (hvilket i øvrigt var meget underholdende).

 9. Madame – ja, et godt brød kan gøre meget forskel! Jeg synes dog, at de er nogenlunde på området (det er trods alt ikke papbrød med sesamfrø, der bliver serveret), men det kunne nu være lækkert, hvis de begyndte at servere grovere boller med kerner eller lignende.

  Tak og i lige måde – nyd feriedagen 🙂

 10. Sikke da en dejlig dag i har haft. Tallekenen ser rigtig lækker ud, og hvem kan stå for Brad Pitt.

  Hvorfor er det at man så tit får dovne colaer når man er ude og spise- det er træls !

  Knus

 11. Pernille – ja, jeg ved det heller ikke. Jeg prøvede først at bestille postevand, da jeg ikke ville betale 25 kr. for kildevand, men vandhanevand ville de ikke sælge. Grrr! Næste gang lader jeg bare være med at bestille drikkevarer, hvis det skal være på den måde 🙂

 12. Pingback: Fotosafari og En Kongelig Affære | Piskeriset på eventyr

 13. Pingback: Zhiki Sushi – og Batman | Piskeriset på eventyr

 14. Pingback: Café Mammamia | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *