Burger med chilipesto-bøffer

buger med chilipesto-bøffer, hakket oksekød, æg, chilipesto, pesto, chiliAftensmaden bestod af hjemmelavet burger. Ligesom tv-køkkenet havde jeg snydt lidt og lavet både boller og bøf på forhånd, så det tog ingen tid at smække maden sammen.

Burgerbøffer med chilipesto-bøffer
4 stk.

500 g hakket oksekød
1 æg
2 tsk chilipesto
1 spsk rugmel

Farsen blandes, formes til bøffer, og de steges på en pande.

Vi fik en burger hver (de to sidste bøffer er frosset ned til en anden god gang) af de fuldkornsboller, jeg lavede i går, og i hver burger var der:
– 1 tsk chilipesto
– 1 romaine-salatblad
– en burgerbøf med chilipesto
– en skive ost
-1 tsk ravigotte dressing
– et par tskfulde Heinz ketchup
– syltede agurkeskiver

Jeg tror muligvis, jeg supplerer med et par gulerødder senere i aften, men umiddelbart mættede den burger nu ret godt. Der kunne McD godt lære noget…

18 thoughts on “Burger med chilipesto-bøffer

 1. Jeg kommer stort set aldrig på McD – bliver måske til lidt mere med en nevø i farvandet. Men du når jo knap at komme ud derfra inden du er sulten igen.

  Meeeeeeeeeen McD læser nok ikke med her. 😀

 2. Frik. Bibo – jeg tror, jeg kommer der ca. en gang om året eller noget i den stil, men jeg kan huske dengang for maaaange år siden, hvor det var lidt eksotisk at komme på burgerbar. Det var sådan noget, jeg forbandt med københavnerture, hvilket også inkluderede bioture i det bolsjefarvede Palads og indkøb i Søstrene Grene. Det var det vildeste!

  Akja, hvor var man let at gøre tilfreds dengang! 😀

 3. Den kan da overhovedet ikke sammenlignes med McD, det er en hel anden katagori, McD kalder jeg overhovedet ikke mad, og det gør jeg i allerhøjeste grad denne burger.
  Knus
  Vibeke

 4. Vibeke – mange tak! Jeg kan i hvert fald ikke rigtig forestille mig at købe sandwichboller til at lave burgers med, når nu jeg har prøvet at lave det med hjemmebagte boller. Det er så meget bedre!

 5. MissMuffin – ja, jeg kan også forestille mig, at det fremover kan blive noget, vi finder på at spise om f.eks. torsdagen, hvor der er lang arbejdsdag og derfor knapt så meget tid og lyst til at stå i køkkenet 🙂

 6. Det ser vildt godt ud, Piskeris! Det må vi lave hos os!

  Jeg synes jo også, at McD burde oppe sig lidt og lave mere lødige burgere.
  Chilipesto har en helt fast plads i mit køleskab – det er en nødvendighedsartikel 🙂

  Ha' en dejlig fredag!

 7. Hanne – tusind tak! Chilipestoen er købt i Fakta, så vidt jeg kan se på glasset. Meget heldigt at jeg købte det, for det ligner tomatpesto, og det er jeg ikke så imponeret af, men denne her er guf! Jeg skal helt sikkert forsøge at opspore mere af det 🙂

 8. Madame – mange tak! Det er første gang, jeg har brugt chilipesto, men bestemt ikke sidste! Yum! I det hele taget er jeg blevet vældig glad for pesto i madlavningen det sidste halve år 🙂

  God weekend!

 9. Pernille – altså, jeg ved godt, hvad I alle sammen er ude på – at få mig til at rødme af smiger! Og det virker! Nu sidder jeg og smiler fra øre til øre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *