Bruger du rabatkuponer?

Jeg har flere gange benyttet tilbud fra Sweetdeal, Save My Day og Downtown, og lige for tiden holder jeg øje med de nyeste tilbud hos Groupon, som jeg endnu ikke har prøvet. Det er lidt i perioder, at jeg bruger det, og det afhænger selvfølgelig meget af, om der er fristende tilbud.

Der er en del diskussion om, hvorvidt tilbudssiderne er en god idé i forhold til folks opfattelse af, hvad et måltid mad bør koste på en restaurant. Jeg kan sådan set godt forstå kritikerne, for det kan på den ene side ende med, at folk vænner sig fra at betale normalpris og kun går efter steder, hvor de kan spise til halv pris. På den anden side bruger jeg det selv til at opdage/afprøve nye steder, og er det et sted, der overrasker positivt, vender jeg sandsynligvis tilbage en anden gang samt anbefaler stedet til venner og bekendte.

Jeg har set, at en del nye restauranter bruger rabatkonceptet til at skabe opmærksomhed om deres sted og lokke flere til at besøge dem, hvilket giver meget god mening. Andre restauranter bruger det til at fylde bordene i en periode, hvor de ofte mangler gæster – sådan fik vi for eksempel mulighed for at spise på Restaurant Frederikshøj – i øvrigt en mindeværdig oplevelse og et sted, jeg kun kan anbefale. Men der er selvfølgelig også restauranter, som optræder så ofte hos de forskellige tilbudssider, at deres normalpris efterhånden er udvandet pga. de mange tilbud – for eksempel Restaurant Amalfi.

Hvis du vil prøve en restaurant via en af rabatsiderne, så kan jeg anbefale, at du researcher lidt, inden du køber – det har i hvert fald sparet mig for flere potentielle dårlige restaurantbesøg, fordi jeg har afholdt mig fra at besøge steder, som har fået megen kritik. Omvendt er du også ind imellem nødt til at tage chancen, hvis du vil prøve en byåbnet restaurant.

Hvad med dig? Kan du finde på at købe rabatkuponer via en af siderne? Hvis ja, hvad er dine erfaringer så?

23 thoughts on “Bruger du rabatkuponer?

 1. Jo, det gør jeg. Men kun til steder som jeg kender i forvejen eller via omtale. Har prøvet et par gange at købe kupon til steder hvor de serverer noget møg. Det gider jeg ikke mere. I starten kunne man købe kuponer til de gode steder, men efterhånden er det næste kun de dårlige spisesteder du kan købe kuponer til. Så det er ikke ret tit jeg køber kuponer mere.
  Venlig hilsen
  Charlotte G

  • Ja, det er ret blandet, hvad der bliver tilbudt. Jeg holder lidt øje med, hvad der kommer, men jeg følger det ikke så nøje som jeg gjorde i starten.

 2. Gør det en gang i mellen hvis jeg har tid til at researche lidt på priser og anmeldelser. Ellers bruger jeg earlybird.dk hvis jeg skal ud at spise. Det passer mere til mit spontane sind 😉

 3. Ja, man bliver lidt snydt af, at den har fået så gode anmeldelser :/ Til gengæld havde jeg hørt fra min far, at den var tung at komme ind i og det synes jeg ikke.

  Haha, åh, har kun lige set første afsnit, men jeg tror det kan gå hen og blive mit nye fix. Det virker ret godt 🙂

 4. Nej, det har jeg aldrig prøvet. Men jeg får nyhedsmails fra Spot og Dagens Bedste, og der er jævnligt spændende tilbud, som jeg dog heller ikke har prøvet 🙂

 5. Jeg har een gang benyttet mig af en Sweetdeal til et “Madlavningskursus” på Bindia. Da jeg mødte op, viste det sig nærmere at være et foredrag og demonstration af teknikker.
  Da jeg efterfølgende kommenterede dette og at det var temmeligt dyrt, fik jeg et overraskende svar: Selv restaurenten/foredragsholder/butik, tjener faktisk kun op til halvdelen af, hvad du betaler. Det er Sweetdeal, der høster resten.
  Så ja, motivationen for at give et godt tilbud gennem rabatkuponer, må nærmest ses som en investering for af få flere kunder på sigt.
  venligst Birte

  • Jeg troede faktisk ikke, at rabatsiden fik så meget af beløbet – gad vide, hvordan fordelingen er på de andre rabatsider?

 6. Jeg har købt en del af dem primært på downtown og sweetdeal. Bor i Aalborg og faktisk har alle mine oplevelser med restaurantbesøg heroppe været en stor succes. Til gengæld har jeg købt 2 “øvrige” tilbud, nemlig barberblade, der blev reklameret for som om de var ægte Gillette. Udbyderen brugte ord som “fusion”, “venus” og “gillette”, så selvfølgelig sprang jeg lige i med begge ben, og modtog noget, der med pæne gloser virkede som de barberblade nede fra Aldi til en tier:-). Den anden trælse oplevelse var 2 is eller swirls hed de vidst fra sv. michelsen. Isene blev fyldt 50% op i bægerne, og herefter tilsat 1 frosset jordbær delt i 5 stykker, og det var så det. Der var simpelthen ikke andet man kunne vælge i mellem, selv om der i købsbeviset stod at man kunne vælge mellem 8-10 forskellige ting. Så jeg holder mig til restaurant-deals, og kun fra restauranter jeg kender som gode i forvejen;-)

  • Det forstår jeg godt. Købte for et stykke tid siden en rabatkupon til fotosjov.dk, men programmet på siden havde svært ved at køre og gav utrolig megen ventetid, så jeg spildte adskillelige timer. Da jeg klagede, fik jeg at vide, at jeg ikke kunne få pengene igen, men at de ville forlænge perioden, da der havde været problemer med hjemmesiden. Weekenden efter satte jeg så atter et par timer af til at lave et album – men nu fungerede programmet slet ikke! Så jeg holder mig også kun til restauranter og lignende oplevelser fremover 🙂

 7. Jeg har brugt Early bird et par gange, og har stort set været tilfreds.
  Nogle restauranter drosler vist ned på mængden, og hvis man kan vælge, så er de dyre ting taget ud, hvilket måske ikke er så mærkeligt, men det gør at ikke alle tilbud er lige gode.

  • Det er lidt synd, at de gør det – men også forståeligt, for de vil selvfølgelig ikke tabe (for) mange penge på det.

 8. Hej..
  Jeg har købt mange rabat ordninger.. mange restaurantbesøg, hotel i london, eyelash, ansigtsbehandlinger m.m. Har haft stor glæde af det meste, dog været skuffet over et kage/kaffe tilbud og en gang brunch.. men fortsætter, da jeg kommer nye steder jeg ellers ikke havde prøvet og det kan jeg godt li..
  Hilsen Berit

  • Ja, det er en glimrende inspirationskilde til nye steder – jeg synes, det er hyggeligt at følge med i, hvilke nye restauranter, der popper op 🙂

 9. Jeg har flere gange købt tilbud via rabatsiderne – har bl.a. prøvet fiske-fodpeeling og forskellige brunchtilbud. Det kan være en fin måde at prøve nye services, restauranter m.m. af på. Men jeg er også blevet opmærksom på, at nogle af tilbudene er udtryk for “vi er på røven og skal have penge i kassen NU”, så man skal passe lidt på. Fx var jeg tidligere i år fristet til at købe et højskoleophold til halv pris. Desværre gik højskolen konkurs få måneder efter, og jeg tvivler på, at kursisterne fik deres penge tilbage.

   • Det var en meget spøjs, men dejlig oplevelse. Det kilder ikke så meget, som man kunne frygte 🙂 Hvis du har meget hård hud på hæle og fodpuder, skal du ikke forvente, at fiskene snupper det hele. Men de tager en del – og du har de blødeste, lækreste fødder bagefter.

 10. Prøv Bownty.dk – her finder i alle restauranttilbud samlet på én hjemmeside

  Jeg køber ofte restauranttilbud, netop fordi det gør at jeg får øjnene op for en masse nye spændende steder. Det er dog ikke alle restauranterne, der er lige gode, og derfor tjekker jeg altid anmeldelserne ud før jeg køber et tilbud.

  Jeg bruger altid Bownty.dk, fordi de samler alle tilbud fra de mange forskellige deal-sider og inddeler dem i kategorierne. En af disse kategorier er ‘Restauranter’ og her finder jeg alle restauranttilbuddene på markedet samlet.

  God fornøjelse med tilbuds-shoppingen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *