Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnUgen har budt på flere lange arbejdsdage, men i stedet for at smutte hjem til en rugbrødsmad, tog en kollega og jeg på Bonjour Vietnam en af dagene. Jeg har generelt hørt positivt om stedet, og der duftede også godt, da vi dukkede op og fik anvist et bord.

Menukortet bød på mange spændende ting, så det var svært at vælge, men vi endte begge med at vælge en teatermenu, hvor du kan vælge mellem fire forskellige forretter, tre hovedretter og to desserter til en samlet pris på 195 kr – en yderst rimelig pris for en tre retters menu i den kvalitet.

Til forret havde jeg valgt Tôm viên chiên giòn – rejefrikadeller lavet af tigerrejefars, løg og hvidløg formet som kugler og stegt gyldne, serveret sammen med salat og vietnamesiske pickles. Frikadellerne var ret store – større end golfbolde – og ikke så handy, eftersom jeg brugte spisepinde, så jeg ville selv have lavet dem en smule mindre. Det var en forholdsvis stor og mættende forret, og selvom den smagte fint, så virkede det en anelse voldsomt.

Bonjour Vietnam, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHovedretten blev serveret lige efter forretten – vi kunne godt have brugt bare fem til ti minutter mere til lige at synke forretten helt, men omvendt var det nu også rart, at der ikke gik lang tid mellem retterne.

Min hovedret var Gi bò – en salat med årstidens grøntsager og rosastegt oksefilet i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø. Virkelig god ret, som jeg nød til fulde. Der var en fin balance mellem kød, grøntsager og nudler, ligesom rejechipsene var et glimrende sprødt supplement. Der kunne måske godt have været lidt flere grøntsager, men generelt fungerede retten bare rigtig godt med den helt rigtige kombination af sødt, syrligt, frisk og sprødt. Mmm!

Men… og her kommer et stort men… det var så herefter, at det gik helt galt. Da vi var færdige med hovedretten, ventede vi så på desserten. Og vi ventede. Og ventede. Da der var gået 40 minutter, fik min kollega fat i en tjenerne og sagde, at nu havde vi ventet i lang tid på desserten, og om de ville være så venlige at servere den? Derefter ventede vi igen. Og ventede. Og efter yderligere 20 minutter fik vi nok. Vi gik derfor op til disken og bad om at betale, for nu ville vi ikke vente længere på desserten men ville bare gerne hjem. Vi blev ikke tilbudt nogen kompensation (det bad vi så heller ikke om), men fik tilbudt at betale retterne som enkeltretter, hvilket vi så gjorde. Tjeneren beklagede flere gange, men det kunne ikke rigtig redde vores oplevelse af, at servicen var mangelfuld, og vi gik noget skuffede derfra.

Var maden god? Ja, især hovedretten var jeg begejstret for.

Var servicen tilfredsstillende? Nej, det kan ikke være meningen, at man skal vente en time på en ret og til sidst må opgive, selvom man har haft fat i tjeneren for at rykke for servering. Og der var ikke en gang fuldt hus den aften.

Har jeg lyst til at komme igen? Nej. Selvom maden var skøn, så vil jeg ikke spilde tid på at vente på mad, der aldrig kommer. Slet ikke en dag, hvor jeg har været over 11 timer på arbejde.

9 thoughts on “Bonjour Vietnam

  1. Æv for en oplevelse, og det ødelægger jo netop det man ellers startede ud med 🙁
    (Derudover burde deres webmaster tjekke siden i diverse browsere og overveje hvilken kode der bruges).

  2. Uha, sikke en bommert fra restaurantens side. Jeg har været ude for det samme – dog et andet sted – og man får bestemt ikke lyst til at komme igen.

    • Det er heldigvis også kun noget, der sker sjældent, når jeg er på restaurant, men hvor er det dog irriterende at få ødelagt en god madoplevelse på grund af det.

  3. Pingback: Restaurant Vietnam | Piskeriset på eventyr

  4. Pingback: Restaurant Vietnam | Piskeriset på eventyr

  5. Pingback: Vietsense - Piskeriset på eventyrPiskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *