Blåbær-banan smoothie

blåbær-smoothie, blåbær, smoothie, bananer, mælkAftenen stod på Battlestar Galactica. Vi er helt vilde med serien, og jeg fik sæson 2 og 3 på dvd til jul. Sæson 1 + 2 så vi for lang, lang tid siden, så i juledagene besluttede jeg mig for, at vi hellere måtte gense de første sæsoner, inden vi kastede os over tredje sæson. Det gik da også hurtigt med at få set første sæson, men anden sæson kom vi ikke så langt ind i… og pludselig gik tiden…

Nu fik vi set fire afsnit mere, og imens kunne vi slubre lidt i de smoothies, jeg lige fik bikset sammen til lejligheden. Målene er på øjemål.

Blåbær-banan smoothie
3 glas

2 bananer
1½ dl frosne blåbær
4 dl mælk
1 tsk vaniljesukker
8 isterninger

Ingredienserne blendes skånselsløst og indtages med sugerør.

Note: Ja, smoothien med de lyserøde sugerør var til gemalen. Men han tog det meget pænt – han ved godt, at min über-yndlingsfarve er blå…

8 thoughts on “Blåbær-banan smoothie

 1. Hæ hæ, her er det også mig der ‘ejer’ alt hvad der er blåt. Det ser ud til at være en rigtig hyggeaften. Har du nogensinde set ‘Farscape’? Vi er helt vilde med den serie 🙂Glad hilsenMalou

 2. Nej, men det kan da være, vi skal kigge nærmere på den, næste gang vi shopper serier. Jeg kan se, der er en god sjat afsnit at kaste sig over 🙂Vi mangler også at få set den nye sæson af Heroes (som jeg dog har hørt dårligt om), og vi bør også snart se Lost igen (hvor vi slugte de to første sæsoner og derefter gik i stå).

 3. Hej igenVi har set ca 17 afsnit af den nye sæson (3) af Heroes og vi er bestemt ikke skuffede.Lost ligger og venter. Vi har set alle afsnit so far, så vi skal bare se hvordan det hele ender. Der er sæson 5 og 6 tilbage, så det er til at overskue.Lige nu er det dog Dexter sæson 2, der har vores fulde opmærksomhed.Er du til Buffy?Glad hilsenMalou

 4. Jeg var meget begejstret for Buffy i sin tid og så de første sæsoner (til og med sæson tre tror jeg), men så flyttede jeg og undlod at installere et fjernsyn i lejligheden 🙂Siden har jeg flere gange overvejet at låne serien af en af mine venner, men så kom der nogle af de nye serier ‘i vejen’ 🙂

 5. Tak for det – og velkommen til 🙂Jeg kan se, at du har en del spændende pastaopskrifter – jeg tror, jeg vil prøve en af dem på et tidspunkt!

 6. Hej 🙂
  Ville lige lave dem til mig og min mor, men vi har kun fiske blåbær…,
  kan det også gå? 🙂

  • Ja, det kan det sagtens – så kan du evt. putte nogle isterninger i blenderen, så smoothien stadig bliver kold og smooth 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *