Becks Bistro

forretI onsdags var vi atter ude at spise i forbindelse med Dining Week, og denne gang var vi forbi Becks Bistro. En del af de venner, vi skulle af sted med, endte dog med at aflyse, men der var heldigvis andre i venneflokken, der kunne træde til med kort varsel.

Til forret fik vi parmaskinke med salat, figner og senneps-honning-vinaigrette samt croutoner. En rigtig fin og enkel forret, som bare fungerede. Den var både frisk, sprød og sød, og så kunne vi jo drømme os væk til Italien et øjeblik, selvom frostgraderne bed udenfor.

Jeg havde valgt vinmenu til maden, men glemte desværre at tage et billede af den, så jeg kan ikke remse op, hvad vi fik. Den første vin var dog heller ikke lige mig, men den gik nogenlunde an til forretten.

hovedretHovedretten bestod af en svinefilet-roulade fyldt med friske urter. Den blev serveret sammen med ovnbagte kvæder og rødbeder, svinesky-sauce i gulerodspuré samt brændte løg. Det var en rigtig vinterret – tung, fed og fyldig og lige, hvad jeg havde lyst til at varme mig på efter en lang gåtur i det kolde vejr. Der var masser af smag, og den tunge rødvin til passede rigtig fint.

dessertDesserten bestod af hvid og mørk chokolademousse serveret med mangocoulis og bærkompot, og den havde jeg det lidt blandet med. De første par mundfulde var syndigt lækre og meget søde, men derefter blev det bare for sødt. Jeg ville ønske, at moussen havde været lidt mindre sød, for selvom der var syrlige bær til, så var det ikke nok. Det blev alt for sødt og blødt til mig. Derudover var det synd, at der ikke var gjort noget ud af serveringen. Desserten kunne sagtens være anrettet langt smukkere og mere indbydende, men jeg har nu indtryk af, at restauranten helt bevidst valgte en underspillet stil til desserten. Jeg syntes dog, at den skulle være serveret i et glas, så man kunne nyde farverne og lagene i desserten.

Der fulgte en sød – æbleagtig? – Asti til desserten, og den var vældig rar. Mmm, sød vin…

Det er et hyggeligt sted med søde tjenere, og vi nød aftenen i fulde drag. Maden var generelt god, indbydende og velkomponeret, men ligesom ved Frederiks Have var jeg ikke så imponeret af desserten. En god og ret stilsikker oplevelse alt i alt, og jeg kvitterer med fire stjerner med pil op.

2 thoughts on “Becks Bistro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *