Ananas-jordbær smoothie

ananas-jordbærsmoothie, smoothie, ananas, jordbærSe, det startede med, at der lå et par bananer på køkkenbordet og gloede på mig – og det er søndag (hvor der er størst sandsynlighed for at få smoothie her i hytten). I går købte jeg to mangofrugter på tilbud (10 kr i alt – rørende billigt), men de var desværre ikke modne endnu. Jeg var ellers ret inspireret af Klidmoster, som har lavet nogle rigtig flotte smoothies med mango, ananas og appelsin.

Nå, men ananas havde jeg da… og hov, nogle frosne jordbær… og… ja, så blev smoothien altså ikke så solgul, som jeg først havde drømt om – til gengæld var den en sand vitaminbooster og smagte både godt og sundt! Og bananerne? Ja, de ligger stadig på køkkenbordet og slapper af…

Ananas-jordbær smoothie
3 glas

200 g frisk ananas i tern (uden stokken i midten)
250 g frosne jordbær
3 dl appelsinjuice

Blendes.

4 thoughts on “Ananas-jordbær smoothie

  1. Min blender lyder også temmelig aggressiv, når den skal kvase de frosne jordbær – så meget, at jeg normalt ikke bruger den på hverdagsmorgener for ikke at forskrække overboen 😀

  2. Hej Anonym!
    Det er rigtigt – men jeg elsker også, når smoothien er tyk i konsistensen og pivkold, så jeg kan ikke rigtig få mig selv til det 🙂

    Og siden dette indlæg er vi flyttet i hus, så der skal jeg ikke tage hensyn til overboen men kan fræse frossen frugt på alle tider af døgnet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *