Om mig

41 år og fortaler for det gode måltid. For mig er mad ikke bare næring – det er også en kærlighedserklæring til livet og dem, du deler maden med.

Jeg er eventyrlysten og fuld af energi, hvilket smitter af på måltiderne her i huset, der gerne strutter af madglæde og lysten til at eksperimentere.

Jeg elsker at udfordre mig selv – ikke mindst i madlavningen, hvor jeg bruger benspænd til at gå nye veje for at lære andre metoder, råvarer og smagsindtryk. For mig er det vigtigt at kunne glæde sig over nye indtryk og oplevelser, og det er derfor yderst sjældent, at vi får den samme ret to dage i træk, for jeg skal altid eksperimentere med noget nyt.

Jeg er næsten altædende men har et ret dårligt forhold til stegt lever, kommen og blegselleri. Til gengæld har jeg et næsten lidenskabeligt forhold til citroner og ost.

Jeg bliver ind imellem kontaktet af firmaer for at høre, om jeg vil afprøve et af deres produkter. Hvis det er noget, jeg godt kunne finde på at købe selv, så takker jeg ja til tilbuddet – men omtaler jeg et produkt på bloggen, så skriver jeg altid, hvis det er noget, jeg har fået tilsendt – og så selvfølgelig min ærlige mening om produktet.

Vil du i kontakt med mig, kan du skrive til pisk.riset[snabelaaaa]gmail.com

37 thoughts on “Om mig

 1. Troede jeg skulle skrive noget intro:) Har aldrig prøvet det her før.
  Egentlig ville jeg spørge dig:
  Fedt at finde noget med paradisæbler.
  Har du forslag til andre krydderier end kanel, vi har en allergiker i familien:)
  Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle prikke mine, det er ikke alle der gør det, men dine ser jo flotte ud.

  God madlyst, og tak for inspiration.
  Janet

  • Du kan sagtens blot udelade kanelstangen i opskriften. Hvis jeg selv skulle eksperimentere videre med opskriften, kunne jeg godt finde på at bruge stjerneanis i stedet for kanel, da jeg er ret glad for stjerneanis, eller muligvis tre-fire grønne kardemommekapsler, som lige får et enkelt tryk (så de åbner sig), inden de puttes i gryden 🙂

 2. Må sgu sige at det er en flot side du har fået sat sammen. Og det er netop også siden jeg fik et spørgsmål om.
  For ville spørge omkring knapperne nederst på hver post og side? Er det noget bestemt plugin eller noget du bruger? (kunne godt tænke mig det selv 😀 )

  • Tusind tak 🙂
   Facebook, Twitter osv. knapperne er et plugin, der hedder ‘Facebook, Twitter, Google buttons’, print-knappens plugin hedder ‘Print Friendly and PDF’ og subscribe-knappens plugin hedder ‘Subscribe To Comments’. Jeg fandt dem ved at søge på den funktion, jeg gerne ville have (for eksempel subscribe) + wordpress, og så fandt jeg en række gode guides, der forklarede, hvordan jeg skulle installere dem. Pøjpøj med det 🙂

 3. Hej

  Det billede der er øverst på din side ligner en salat med perlebyg, syltede rødløg, tranebær og kanel – er det en salat du har lavet? Den ser nemlig lækker ud og jeg kunne godt tænke mig at se opskriften?

 4. Hej,
  Jeg kan vældig godt lide din blog – både fine billeder og velskrevet. Som ny blogger strejfer jeg rundt på nettet og læser forskellige madblogs. Jeg skriver selv først og fremmest om kager men også om musik og roser. Kig gerne forbi!
  Jeg har læst på din blog om forskellige madblogtræf og symposier, men kan umiddelbart ikke finde noget på nettet om fremtidige arrangementer. Ved du om der stadig arrangeres sådanne træf? Hvordan kommer man i kontakt med arrangørerne?
  Mvh Ul

 5. Jeg er igang med at sende info ud om mit store æblearrangement på Den Kongelige Skydebane Sølyst den 6/10 er der en mail som jeg kan sende til?
  på forhånd tak og god aften

 6. Hejjssa!
  kom lige skøjtende forbi og efterlader enhilsen inden jeg skøjter ud igen.glæder mig til at læse alt det spændende du har her på Piskeriset
  Hans

 7. Hej.
  Opdagede din blog i dag, da jeg søgte efter en opskrift på varm kyllingesalat.
  Jeg er meget begejstret over designet af din side, imponeret over dine flotte billeder og glad for de gode opskrifter og kommentarer i et godt og forståeligt dansk.
  Jeg vil fremover jævnligt besøge piskeriset.
  Venlige hilsener, Mia

  • En række kagebutikker har dem. Jeg fandt dem hos en kagedekorationsbutik på nettet – mener at blandt andet Specialkøbmanden har dem 🙂

 8. Hovsa….. fandt lige din opskrift på russisk salat… Den skal jeg prøve.. ! Men kan man bruge syltede rødbeder fra glas..? eller skal det være kogt.??

  Kan ikke finde hvor man kan klikke sig ind og få ” Nyhedsbrev”.. Du ved… det er nemmere når man jævnligt får lidt inspiration..!

 9. Hejsa!
  Tak for en virkelig god blog – rigtig interessant at følge med i (:
  Vil høre om du måske kan anbefale nogle steder (på Frederiksberg eller i København), hvor de har god indisk mad? Det må gerne være både steder, hvor man kan sidde og spise eller som take away!
  På forhånd mange tak! ☺️

  • Tusind tak 🙂
   Hm, indisk mad i Kbh er lidt af en udfordring. Verandah er desværre lige lukket. Jeg har hørt fra flere, at Mumbai i Valby (det er jo næsten København :D) skulle være rigtig god. Jeg har dog endnu ikke prøvet den.

 10. Hejsa.
  Har lige bagt din dejlige ølkage. 😍
  Faldt lige over din opskrift på Jule-tiramisu. Er det ikke lige lovlig meget
  Sødmælk der skal bruges ?
  Tror du mener dl. i stedet for liter.
  En opskrift der så absolut skal prøves.
  Mvh. Kirstine. 👍🏼

  • Jeg havde helt glemt den ølkage – tak for at minde mig om den, for den skal jeg da klart have bagt igen her i løbet af vinteren!

   Og godt spottet – jo, det var lige lovlig megen sødmælk, det er rettet nu. Tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *