Vind en middag i København eller Aarhus

Restaurant Rebel, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVil du gerne vinde en middag på en restaurant i København eller Aarhus?

Jeg blev for nylig kontaktet af Early Bird i anledning af, at de har lanceret en helt ny app. Early Bird er kort fortalt en bookingside, der samarbejder med en lang række restauranter, der gerne vil sælge dagens sidste, ledige borde. Booker man bord – på dagen – via Early Bird bliver prisen 1/3 lavere. Jeg har brugt bookingsiden flere gange, og det er en fin måde at spare penge på, hvis man er spontan eller bare har mod på at vente til selve dagen med at finde ud af, hvor man vil spise om aftenen. Den nye app skal gøre det endnu lettere at få et overblik over dagens udvalg og dermed også let og hurtigt at finde frem til aftenens spiseoplevelse.

Hvis du sidder og tænker, at det koncept er lige noget for dig, så kan du deltage i konkurrencen om et gavekort til Early Bird på 700 kr, som de giver til vinderen. Du skal blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken af restauranterne, du helst vil spise på, hvis du vinder gavekortet.

OBS – konkurrencen er slut!

 

99 tanker om "Vind en middag i København eller Aarhus"

 1. Det er svært for der er godt nok mange at vælge imellem, men jeg tror jeg ville vælge Tribecca NV, den har jeg haft kig på længe!

 2. Årh, der er så mange gode steder – og jeg er kæmpe fan af den app!
  Meeen jeg ville nok vælge Rebel (:

 3. Det er et super fedt koncept, som jeg selv har benyttet flere gange.
  Jeg vil meget gerne vinde til Restaurant Ricks i Århus. 🙂

 4. Ejj, det er jo næsten en umulighed. Der er så mange man ikke har prøvet og så er der alle dem man gerne vil prøve igen. For en studerende som mig er Earlybird himmelen! Jeg ville elske et genbesøg på Rebel og ville elske at prøve Naert.

 5. Det skulle være RESTAURANT RICK’S i Århus. Det virker som et rigtig hyggeligt sted med stemning – med god mad forhåbentligt. 😉

 6. Rebel eller 56 grader
  Svært valg men så må man jo bare tage den der har ledig bord den dag man er i Kbh

 7. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne bruge min gave til Mash i Aarhus. Jeg ville vælge at tage min dejlige “kødelskende” søn med.

 8. Sushi sakura👍😊 Min kæreste og jeg trænger snart (læs: om nogle måneder) til at komme ud og være kærester efter at bandit nummer to meldte sin ankomst i februar! Sushi ville være nyt for os, men garanteret lækkert😊

 9. Jeg tænker Kokkeriet ville være helt fantastisk at få lov at prøve – med min madtossede veninde 🙂

  Kh Lene

 10. Lækker konkurrence! Jeg har længe gerne ville prøve Sans med Früd i Aarhus. Tapas er altid skide hyggeligt og jeg har kun hørt gode ting om maden derinde. Krydser fingre 🙂

 11. Jeg ville elske at invitere min kæreste på Kokkeriet. Vi var der da vi lige havde mødt hinanden, hvor jeg var så optaget af ham at jeg næsten ikke kunne koncentrere mig om den smukke mad.. Og vi har desværre ikke været tilbage. Børn, jobs og travlhed…

 12. Jeg ville elske at give min kæreste en tur på Le pagnol i Århus. Det fortjener han for at være verdens bedste! 😍

 13. Det er jo vildt svært men… Det må blive akvavitten! Dansk frokost er noget helt særligt for mig og min kæreste. Når andre spiser kærestebrunch, tager vi hellere en god dansk frokost som date-destination.

 14. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg invitere hele min familie en tur på Kjøbenhavn 🙂

 15. Uha, den er svær, da Århus jo har flere dejlige steder. Jeg ville nok ende med en solid Bøf Bearnaise på Belli. Under alle omstændigheder ville jeg tage min kæreste under armen og dele oplevelsen med ham.

 16. Jeg vil mægtig gerne prøve restaurant Kjøbenhavn, som jeg har hørt meget positivt om fra flere venner og bekendte 🙂

 17. Jeg ville hive min husbond med på Kokkeriet i Aarhus <3 Så skulle vi sidde dér og flette fingre og spise rare ting. Yay!

 18. Karma sushi ville jeg vælge, og virkelig godt koncept hvis man er spontan og det er jeg.
  Skal downloade appen med det samme, den vil jeg bruge!

 19. Min kæreste er færdig med sin Ph.D. i denne måned, og det skal sørme ikke gå uhørt hen. Jeg vil så gerne invitere ham på lækkerier på Le Basilic i Aarhus <3 Menuen lyder lækker, og der ser så hyggeligt ud derinde!

 20. Jeg ville gerne på Fredes Flyvende Tallerken i Aarhus 🙂 Det ser lækkert ud!
  Den app må jeg prøve..

 21. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve dem alle, men Dag H er nok en af dem jeg ville vælge først 🙂

 22. Helt sikkert Earlybirds Michelin-oplevelse, Kokkeriet 🙂 Selvom Naert og rebel virkelig også er fristende.

 23. Jeg tror, jeg ville vælge Le Basilic i Århus og invitere min gode veninde med. Det ville i hvert fald være rigtig hyggeligt! 🙂

 24. Dejlig konkurrence!
  Jeg vil rigtig gerne prøve Fredes Flyvende Tallerken i Aarhus. Jeg har tænkt på at spise der mange gange, men har endnu ikke fået et prøvet.

 25. Jeg kunne godt tænke mig at prøve Bøf, hvor jeg aldrig har været. Eller Damindra, som jeg varmt kan anbefale. PS: Mange tak for mange inspirerende opskrifter 🙂

 26. Min veninde siger, at de fik god indisk mad på Rasoi. Så det skulle nok være den. Længe siden jeg har spist indisk!

 27. BØF i Kbh. med min søde kæreste.. Han knokler så hårdt for at realisere en livs drøm, og han fortjener KØD. <3

 28. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne bruge min gave til Fuego, da jeg er mest til asiatisk mad, og det ser vildt spændende ud 🙂

 29. Pingback: Vinderen af en middag i København/Aarhus - Piskeriset på eventyrPiskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *