Tillykke til Louise

konfektfad, hjemmelavet konfekt, trøfler, trøffel, lakrids, rocky road, julekonfektEt udvalg af konfekten til familiemiddagen i dag…

Jeg satte en give away i gang for et par uger siden, hvor jeg udlovede kogebogen ‘Pausekage’ af Anarkisten, og i dag skulle jeg så finde en vinder! Jeg fik gemalen til at udtrække vinderen, og det blev Louise, som skrev sit indlæg den 1. december kl. 20.22. Tillykke! Send mig en e-mail med din adresse, så jeg kan sende bogen til dig 🙂

Nu laver jeg også andet end konfekt i denne måned, men jeg har ikke haft så meget tid til at skrive om det. Jeg håber dog at få skrevet lidt mere i næste uge, selvom den nu også bliver travl, da vi får besøg fem af dagene…! Men det bliver rigtig hyggeligt, så jeg glæder mig meget!

12 tanker om "Tillykke til Louise"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *