Stegt laks med citron-flødesauce

Om aftenen nød vi aftensmaden på den ene af terrasserne, mens solens stråler badede området i gyldent lys. Nu var vi i sandhed på ferie! Jeg stegte et par laksefileter og komponerede en citron-flødesauce, som smagte virkelig dejligt. Dertil serverede jeg pasta og en hurtig salat.

citronflødesauce, citron, fløde

Citron-flødesauce
2 personer

1-1½ dl fløde
reven skal fra en citron
salt
et par hakkede mynteblade

Fløden opvarmes langsomt i en gryde, og den revne citronskal tilsættes. Saucen skal lige akkurat op og småkoge. De hakkede mynteblade tilsættes, og saucen smages til med salt, inden den serveres.

I Frankrig har de et hav af små desserter, og vi plejer at smage lidt forskellige, når vi er dernede. Svigerforældrene havde efterladt et par stykker, som de vidste, vi kan lide, og da det jo var vores første feriedag i Frankrig, frådsede vi og spiste to hver! Den til venstre er en pistaciecreme, og den til højre er en chokolademousse med chokoladestykker i.

En tanke om "Stegt laks med citron-flødesauce"

  1. Pingback: November: Saucer | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *