Stærk hønsesalat med karry

Stærk hønsesalat med karry

Jeg har fået spist en del rugbrødsmadder de seneste dage – selvfølgelig på hjemmebagt rugbrød. Her fik jeg lyst til at tage en gammel kending – hønsesalaten – og lave en version, hvor karryen for alvor fik lov til at spille ind. Det blev til en stærk hønsesalat med masser af karrysmag, hvilket jo er yderst passende til januar-benspændet – mad med karry. Jeg brugte en rimelig mild karryblanding, jeg købte hos ASA i Torvehallerne.

Stærk hønsesalat

nok til 2-3 madder

1 kyllingebryst – enten kogt eller stegt
1 tsk mild sambhar karry – købt hos ASA
1 tsk grøn karrypasta
2 tsk god mayonnaise – jeg anbefaler hjemmelavet eller Hellmann’s
2 spsk creme fraiche
salt og peber
evt. lidt blomsterhonning

Pil skindet af kyllingebrystet og skær kødet i mindre stykker. Rør karry, karrypasta, mayonnaise og creme fraiche sammen og vend kødet i det. Smag til med salt og peber og evt. lidt blomsterhonning. Servér med det samme.

Note: En dejlig kraftig og stærk hønsesalat, hvor karryen giver masser af smag til den ellers ret milde pålægssalat. Du kan evt. pifte hønsesalaten yderligere op med lidt kapers.



4 thoughts on “Stærk hønsesalat med karry”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *