Mangosmoothie og jordbærsmoothie

mangosmoothie, smoothie, mango, appelsinjuice, jordbær

Her til frokost var vi inviteret til 1-års fødselsdag, og her blev vi trakteret så godt, at der ikke rigtig var behov for aftensmad, da vi kom hjem for et par timer siden. Men jeg havde taget kød op, så nu er der stegt kødboller, der kan bruges til madpakken de næste par dage samt aftensmad tirsdag, hvor jeg er alene hjemme.

Til gengæld har jeg så fået lavet et par smoothies – en mangosmoothie i formiddags og en jordbærsmoothie her til aften. Især den med mango var jeg ret vild med – den må jeg gentage ved lejlighed.

Mangosmoothie
2 glas

1 mango
2½ dl appelsinjuice
15 frosne jordbær

Mangoen skrælles, og stenen fjernes. Frugtkødet smides i blenderen sammen med appelsinjuice og de frosne jordbær, og ingredienserne rundsmadres til en ensartet masse.

Jordbærsmoothiejordbærsmoothie, smoothie, jordbær, mælk, vaniljesukker, blomsterhonning
2 glas

25 frosne jordbær
3 dl minimælk
2 tsk vaniljesukker
1 spsk blomsterhonning

Alle ingredienser blendes.

 

12 tanker om "Mangosmoothie og jordbærsmoothie"

  1. Jeg er helt hooked på dine squash-kødboller. Det må vi prøve hjemme hos os – det har jeg aldrig tænkt på. Og mango smoothien lyder også utrolig lækker.

    Rigtig god mandag til dig!

  2. Dejligt med noget ny inspiration til kødboller. Lyder som en god idé med squash og svinekød. Det må jeg have prøvet af en dag.

    Smoothies … ja, de ser i hvert fald flotte ud. 🙂

  3. Mmm, de kødboller ser da super lækre ud – og jeg er jo VILD med squash – så dem må jeg hellere prøve på et tidspunkt 🙂

    De smoothies ser altid SÅ lækre ud!

    Mange hilsner
    Birthe

  4. Hej Madame!
    Jeg har fået en sær vane med at kyle grøntsager i kødboller. Nu er det mest svinekød, der er blevet udsat for netop squash, men jeg har da også præsteret at putte revet rødbede i oksekødsboller. Det havde gemalen dog nær ikke tilgivet mig, da han ikke kan lide rødbede (og det var en af retterne, jeg serverede til hans surprisefødselsdag tidligere på året), men da han opdagede, at de ikke smagte af rødbede, så var det ok 😉

  5. Hej Hanne!
    Det er faktisk længe siden, at jeg har lavet rigtige frikadeller – jeg kommer altid til at putte alt muligt i kødfarsen, så det ender med at blive noget andet – og lidt mere eksotisk. Kan være jeg skal lokke mig selv til at lave gammeldaws frikadeller en dag… det smager nu også ret godt 🙂

  6. Hej NYBH!
    Den med mango er en af de bedste, jeg har lavet, siden jeg startede bloggen – øj, hvor er det taknemmeligt at lave smoothies med mango i, det er så lækkert! Jeg har to mangoer mere i køkkenet, så jeg tror næsten, jeg skal have en mere i morgen… 😉

  7. Hej Eva!
    Ja, squash giver godt på 'sundhedsmeteret', og da jeg købte nogle stykker på tilbud, så må jeg hellere finde på noget mere at bruge dem til i denne uge – er gået i tænkeboks 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *