Riceteria

riceteria, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i OdenseDen sidste weekend i marts brugte gemalen og jeg på Fyn, og her var første stop Odense, hvor vi spiste frokost hos Riceteria. Vi havde brug for et hurtigt og let måltid, da vi skulle gemme appetit til om aftenen (mere om dette senere i dag), og her var Riceteria et godt valg. Det er faktisk et lidt pudsigt sted, for det er en café, der ligger i en Rice-butik, og der er derfor skruet godt op for farverne. Mens du spiser, har du udsigt til hylder med Rice-produkter, og det er da også ganske fristende at gå rundt bagefter for at shoppe lidt… (hvilket jeg da også gjorde!).

Vi valgte to rugbrødsbanditter hver – også kendt som smørrebrød. Jeg tog en med laks og en med avokado og hytteost. Begge stykker smørrebrød var med salat og desuden toppet med blandt andet spirer, tranebær, græskarkerner og karse. 

Jeg kunne godt lide, at det var en sundere og mere moderne form for smørrebrød. Masser af friskhed og grøntsager. Nu er det så ikke helt sæson for de råvarer, der blev brugt, men det smagte ikke desto mindre skønt, og så lå de ikke så tungt i maven, selvom rugbrødet dog mættede ganske godt.

Vi drak ‘boblevand’ til, hvilket var hjemmelavet sodavand med rabarbersirup. En herlig sødmefuld drik, der dog ikke blev klistrende sød eller vammel men stadig havde et frisk og mildt pift.

Er du i Odense og savner et sted, hvor du kan få en hurtig og sund frokost, så er Riceteria værd at overveje. Caféområdet er hyggeligt og uformelt – men kan dog nok også blive tætpakket, hvis man er der en travl dag, for bordene står tæt. Priserne er ganske rimelige – jeg mener, vi gav omkring 35 kr stykket for smørrebrøddet og 20 kr per boblevands-glas, så alt i alt kostede frokosten os under 200 kr inkl. drikkevarer.

riceteria, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Odense

2 tanker om "Riceteria"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *