Restaurant Mangal

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI sommerferien tog gemalen og jeg en tur til København for at købe en gave, og i den forbindelse kiggede vi også forbi Restaurant Mangal i Kødbyen. Mangal er en tyrkisk restaurant, der fortolker og fornyr det tyrkiske køkken, og det syntes vi lød ret spændende.

Jeg havde læst i en anmeldelse, at Mangal har en smagsmenu, men det passede dog ikke ifølge tjeneren, så vi besluttede os for at vælge lidt forskelligt, som vi kunne dele. Jeg havde ikke spist særlig meget til morgenmad – for netop at gemme appetit til frokost – og det viste sig at være en god idé, for vi fik bestilt lige lovlig megen mad.

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnMen før vi nåede til maden, skulle vi selvfølgelig også have lidt at drikke. Mangal har et ret spændende cocktailkort, og vi valgte hver en – gemalen tog den smukke, røde Fountain of Youth, der blandt andet indeholdt hindbær, lakrids og lime. Virkelig flot og lækker drink! Jeg snuppede en Saray – en ret funky drink lavet på Bulleit Rye, lime, væde fra pickles og æggehvide. En drink til den syrlige side men bestemt også dejlig.

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSå kom forretterne på bordet. Vi havde valgt at dele tre (det var lidt overmodigt – set i bagklogskabens lys). Her fik vi supersprøde börek med pastirma, fløde havartiost og valnødder samt rucola og brombær. Lækker sag, som vi også kombinerede med…

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København… en meget cremet humus, der var toppet med stegt sucuk (pølse). Uha, den var syndigt god!

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSidst men ikke mindst delte vi også en skål salat lavet på forskellige grøntsager og toppet med granatæblesauce, feta samt sorte oliven. Virkelig delikat salat med masser af smagsnuancer. Absolut værd at prøve.

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSammen med forretterne fik vi også disse små søde kuvertbrød, der var boller bagt med hakkede oliven. Fine og lækre – og perfekte til at skrabe den sidste humus op fra tallerkenen… ahem…
Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnForretterne var rimelig store og ret mættende, så det var ikke ligefrem fordi, at vi var meget sultne på dette tidspunkt. Vi havde dog bestilt to hovedretter til deling, så vi var lidt spændte på, hvor store eller små de ville være. Jeg var i mellemtiden løbet tør for drink, så jeg bestilte en ny – denne gang en Limonata, der bestod af gin, lemon og flere slags bitters. En udmærket drink som dog havde et hint af syntetisk eftersmag. Den kunne ikke helt leve op til de foregående drinks, men den var ok.

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi havde udset os to ret forskellige hovedretter. Den ene var bagt rødfisk i en cremet artiskoksauce, der var toppet med hvidløgsspirer, ribs og små brødcroutoner. Spændende kombination og meget lækker og syndig smag. Saucen er dog ret fed og fyldig, så jeg savnede tilbehør til denne ret – gerne noget frisk salat – der kunne give noget modspil til den tunge servering. Portionen var også ret stor i forhold til, hvor voldsom retten er.

Mangal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDen anden hovedret var restaurantens fortolkning af kebab – her lavet af hængt oksemørbrad og köfte, der var toppet med revet smørstegt brød, kartofler, hjemmelavet hvidløgsyoghurt og tomatsauce. Hvis kebab altid blev serveret på denne måde, så ville jeg klart spise det meget oftere! Nøj, det var godt. Og igen en ret stor portion.

Vi var meeeget mætte, da vi var færdige, men det var selvfølgelig først og fremmest vores egen skyld. Havde jeg vidst, hvor store og mættende portionerne var, ville vi kun have valgt én hovedret til deling.

Jeg var meget positivt overrasket over, hvor lækker, spændende og vellavet maden var. Der var masser af smag i, men det var også sjovt at se, hvordan Mangal havde fortolket de enkelte retter. Kreative, smukke og indbydende retter – dejligt!

Samlet set var Mangal en rigtig dejlig madoplevelse. Mit største kritikpunkt er fiskeretten, som bestemt smagte godt, men dog også var så solid, at det ville have klædt den at blive kombineret med flere grøntsager (samt at skære portionen lidt ned). Resten af maden sad lige i skabet, og vores cocktails var også vellavede og dejlige. Betjeningen var fin men noget formel. Det passede os udmærket.

Mangal får fem stjerner herfra, og så håber jeg ikke, at det er sidste gang, jeg besøger stedet.

Newport i Villefranche sur Mer

newport, restaurant, restauranter i Villefranche, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVores sommerferie startede med en uge i Sydfrankrig sammen med resten af familien. Det var en ret afslappet tur, hvor vi primært kokkererede i sommerhuset, men bortset fra bagt dorade lavede jeg ikke så mange nye retter. Restaurantbesøgene var også i den simple ende sammenlignet med sidste år, hvor vi besøgte både L’Aromate og Le Jardin de Benjamin, men vi fandt en lille perle i Villefranche sur Mer tæt på Nice. Her introducerede mine svigerforældre os nemlig for restauranten Newport, som ligger ud til vandet og derfor en rigtig smuk udsigt.

newport, restaurant, restauranter i Villefranche, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVi bestilte feriens sidste flaske rosé, og det viste sig også at være den bedste, vi havde fået den uge – dejlig frugtet og frisk uden at være for sød.

newport, restaurant, restauranter i Villefranche, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDa jeg så menukortet hos Newport, var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge, selvom det alt sammen lød godt. For da jeg faldt over den sorte blæksprutte-burger med tunsteak i menuen, så vidste jeg, at den måtte jeg prøve. En burgerbolle farvet med blæksprutteblæk (som ikke kan smages, men det ser flot ud) og en burger med stegt tunsteak, stegt bacon, rucola og en sauce, jeg ikke kan huske navnet på. Dertil stegte grøntsager. Og det var en rigtig god burger. Saucen, baconen og tunen gik rigtig godt sammen, og de stegte grøntsager var udmærket som tilbehør. Jeg kunne dog godt have undværet courgette-stykkerne – de var ret uinteressante.

Gemalen fik en ret lækker blækspruttesalat med stegte kartofler og forskellige friske grøntsager. Jeg fik lov til at smage et par bidder af den (for den havde været mit andet valg), og den var altså også rigtig skøn.

newport, restaurant, restauranter i Villefranche, restaurantanmeldelse, madanmeldelseSammen med maden fik vi disse mini-baguetter. Jeg smagte dem ikke selv, da jeg havde rigeligt på tallerkenen, men de så ganske bedårende ud 🙂

newport, restaurant, restauranter i Villefranche, restaurantanmeldelse, madanmeldelseNu var det jo vores sidste dag i Frankrig, og så må man ikke snyde sig selv for dessert – slet ikke når menukortet hos Newport kunne byde på mange fristende søde sager. Jeg faldt for en millefeuille med hvid, luftig chokoladecreme og friske hindbær. En festlig servering som smagte af sommer og søde kys. Og så var den også let og luftig, hvilket var perfekt i varmen.

Newport er en rigtig fin lille restaurant til en frokost eller aftenmåltid på ferien. Der var masser at se på, mens man spiste, for der var godt gang i gaden, og servicen var også ganske glimrende.

Jeg ender på fem stjerner til Newport – rigtig fint til prisen og lidt anderledes end mange af de andre restauranter i mellemprisklassen.

Tribeca Ugly Duck

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI sidste uge inviterede gemalen mig med på Tribeca Ugly Duck, som åbnede for nylig på Ydre Nørrebro i København. Tribeca Ugly Duck er en søsterrestaurant til restauranten Tribeca, men den er samtidig også et samarbejde med mikrobryggeriet Ugly Duck Brewing. Og da gemalens yndlingsøl stammer fra dette bryggeri, var han ret interesseret i at prøve det (og jeg kunne da også sagtens lokkes ;)).

Vi havde planlagt det så snedigt, at vi besøgte Tribeca Ugly Duck på en solskinsdag, og nåja – det var nok mere held end forstand med det skiftende vejr, som denne sommer indtil nu har budt på. Det betød dog også, at vi kunne sidde udenfor i det gode vejr og nyde både øl og mad.

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHos Tribeca Ugly Duck kan man blandt bestille et snackbræt med fire øl til, og vi besluttede os for at dele sådan et. Det viste sig at være et klogt valg, for øllene var noget større, end hvad vi forventede (restauranten beskrev dem som samples, så vi havde forventet glas, der var halvt så store). Snackbrættet bestod af lidt ost, forskellige slags pølser og skinke, lidt fladbrød, en mild creme samt syltede grøntsager. De fire øl kunne vi selv bestemme, og her valgte vi en Berliner hindbær weisse, Højsaison, Undertoad og Hoppy Lager. 

Spændende og forholdsvis forskellige øl. Jeg var desværre ikke så vild med hindbærøllen, men det skyldtes ikke syrligheden men nærmere, at den dels virkede ret salt, ligesom hvedesmagen var lidt for tydelig til min smag. De andre øl var udmærkede, men skulle jeg udpege en favorit, ville det nok blive Undertoad.

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi bestilte to pizzaer, som vi delte, og her kunne vi selv drysse topping på, da vi hentede pizzaerne i baren. Der var frisk basilikum, frisk rosmarin og friske ærteskud, og så var der også olivenolie. Vi gik dog kun efter urterne.

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen pyntede den første pizza – nemlig restaurantens signaturpizza, Tribeca. Den var toppet med tomatsauce, smeltet mozzarella, parmesanflager, carpaccio, trøffel samt frisk mozzarella (underforstået – tilføjet efter pizzaen var kommet ud af ovnen). En dejlig pizza, hvor især tomatsaucen var en positiv overraskelse – lækker og tydelig tomatsmag. Jeg var til gengæld ikke så vild med de friske mozzarellastykker, da den kolde ost føltes underlig i munden sammen med den varme pizza. Men smagssammensætningen var fin.

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDen anden pizza var jeg helt solgt over. Her bestod toppingen af artiskokcreme, mozzarella, vilde svampe og rødbedespirer. Manner, den var lækker! Artiskokcremen fungerede blændende sammen med svampene og mozzarellaen. Rødbedespirerne var smukke, men jeg syntes, de havde en lidt jordet smag (ligesom supermarkedets billigste rødbeder).  Den kunne jeg godt finde på at lave selv på et tidspunkt – den var virkelig skøn.

Pizzabundene var lavet på groft mel. Det smagte ikke af så meget, men det gav en rigtig god mouth feel – og mættede også ret godt. Vi kunne absolut ikke spise mere, da vi havde sat pizzaerne til livs (og havde jeg ikke været på restaurant men derhjemme, så var noget af pizzaen nok røget i køleskabet til næste dag).

tribeca ugly duck, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDer var ikke plads til dessert, men der var lige plads til en deleøl. Det blev Montezumas Revenge – en barleywine-lagret øl lavet på sherryfade, og det kunne i den grad smages. En mørk og dejlig med et strejf af rosiner og karamel men også en god maltbitterhed. Absolut min favorit denne aften.

Tribeca Ugly Duck er et godt initiativ, for jeg elsker, når mikrobryggerierne får mulighed for at komme ud til at bredere publikum, så man ikke skal trækkes med de samme standardøl, når man er på restaurant. Jeg er desværre ikke så meget til lige deres øl, og derfor var jeg heller ikke helt oppe at ringe over øludvalget. Det var jeg dog over den ene af deres pizzaer, og generelt syntes jeg, at deres menukort havde et fint udvalg af fristende retter, selvom det var ret kort.

Der er ikke så meget service hos Tribeca Ugly Duck, men det er også en del af konceptet. Du henter selv mad og øl i baren, hvor du også selv drysser krydderurter på. Det er fint med mig, når nu det er pizza og øl.

Jeg ender på fire stjerner med pil op til Tribeca Ugly Duck.

Restaurant Fishmarket

Fishmarket, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnRestaurant Fishmarket har gennem flere år stået på min ønskeliste over spisesteder, jeg gerne vil prøve, så da en af mine venner for nylig foreslog, at vi skulle spise der, så slog jeg til.

Fishmarket ligger tæt på Kongens Nytorv i København i nogle små lokaler, men vi fandt heldigvis et bord, hvor vi kunne sidde nogenlunde for os selv.

Som navnet antyder, så serverer Fishmarket naturligvis fisk og skaldyr, men der er dog også lidt kød på menuen, hvis nu en af gæsterne i selskabet ikke er til ’havets frugter’. Priserne er derfor heller ikke helt lave, men det behøver dog heller ikke nødvendigvis at blive så dyrt, som jeg først frygtede.

Jeg overvejede kort, om jeg skulle bestille to forretter og undlade hovedret, så jeg var sikker på, at der også var plads til dessert. Jeg havde dog forelsket mig i en forret med blæksprutter (for dem er jeg ret glad for), og da skaldyrsforretter oftest er ret små, så tænkte jeg, at jeg hellere måtte gå den traditionelle vej og bestille en forret og en hovedret.

Fishmarket, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDer kom kuvertbrød på bordet – sammen med smør samt en creme lavet på… åh, det kan jeg simpelthen ikke huske, men jeg mener, at der indgik tørrede skaldyr eller fisk i det. Uanset hvad smagte det stærkt vanedannende!

Fishmarket, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnForretten var som sagt stegt blæksprutte serveret på en majspuré, der helt sikkert havde set noget fedtstof. Jeg blev meget overrasket over størrelsen – portionen var ca. fire gange så stor som forventet – men det gjorde bestemt ikke noget, når det smagte så godt. De grillede blækspruttestykker havde den helt rigtige spændstighed og en fin krydring af chili, allehånde og ingefær, mens den fyldige majspuré var syndigt lækker! Mmm.

Fishmarket, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnEfter forretten var jeg dog lidt bekymret, for hvis Fishmarket fortsatte stilen med store portioner, så var jeg ikke sikker på, at jeg ville kunne spise hele hovedretten. Heldigvis var denne i en lidt mere normal størrelse – om end stadig til den gavmilde side. Her fik jeg stegt pighvar med små nye gulerødder og løg samt en pighvarfumé. En dejlig anretning, hvor de nye friske grøntsager klædte det milde fiskekød ganske godt. Jeg syntes dog, at gulerødderne var lige lovlig al dente – de kunne godt have brugt et par minutter mere og stadig have et tilpas bid.

Jeg kunne nogenlunde spise op, men nu var jeg så også mæt – meget mæt. Jeg droppede desserten, men min ven spiste en jordbærdessert, som hun var godt tilfreds med.

Maden var absolut en positiv oplevelse. Forretterne – både min og min vens – var ret store, men det blev tilgivet, når nu de var så gode. Til gengæld vil jeg så en anden gang nøjes med to forretter hos Fishmarket. Jeg syntes, at pladsen var lidt trang i restauranten, og det er nok ikke et sted, hvor jeg vil komme med et større selskab, for jeg ville være bange for, at lydforholdene ville være for dårlige. Til to personer er det dog ikke noget problem.

Jeg ender på fem (sø-)stjerner til Fishmarket.

Restaurant Barr

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnRestaurant Barr åbnede i nomas gamle lokaler den 5. juli, og det er en af de restaurantåbninger, jeg har set mest frem til i år. Manden bag Restaurant Barr er nemlig Thorsten Schmidt, der blandt andet har stået bag roret hos hedengangne Malling & Schmidt, som i sin tid for alvor var med til at lokke gemalen og jeg ud på gastronomiske eventyr. Jeg havde derfor ret høje forventninger til maden, som dog ikke er lige så avantgarde som førnævnte restaurant. På Restaurant Barr er fokus nemlig klassiske danske retter – dog med et twist. Jeg så, at Thorsten havde udtalt i et avis-interview, at maden ville blive 80% klassisk og 20% fornyelse. Derudover er prisniveauet også et helt andet – Her kan en middag inkl. øl gøres for 500 kr – måske endda billigere.

Mad er dog ikke restaurantens eneste fokus, for øl er også prioriteret højt. Det kan man blandt andet se ved, at Restaurant Barr har ansat Andreas Pedersen fra Amager Bryghus som brygmester, og da jeg har smagt mange gode øl fra deres side de senere år, så tænkte jeg, at her var der noget at se frem til.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi startede med at bestille øl, inden vi kastede os over menukortet. Vi havde besluttet os for at komme godt omkring mht. øludvalget, og jeg lagde ud med en 18/07 Farmhouse Ale fra Brew by Numbers. En dejlig øl som dog ikke var så frugtet som jeg havde forventet (eller frygtet – øl kan nemlig sagtens blive for frugtede til mig). Men en fin start.

Vi var noget udfordret af menukortet til trods for, at det ikke er særlig langt – men det er til gengæld også en af udfordringerne. Udvalget er ret smalt, og så er det svært at aflæse hvor store de enkelte retter var. Vi ville godt smage et bredt udvalg af maden men kunne også se, at en del af retterne var ret solide, og da øl samtidig også mætter meget, så kæmpede vi med at få sammensat en menu, hvor vi både fik smagt en masse spændende ting uden at forspise os. Men det lykkedes – blandt andet hjulpet på vej af en meget hjælpsom og tålmodig tjener.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDa vi havde bestilt, kom der kuvertbrød på bordet. Det bestod af surdejsbrød og rugbrød (ikke med på billedet) samt smør og fedt, der var rørt med bacon, løg, timian og et krydderi mere, som jeg ikke kan huske. God detalje mht. fedtet – og så smagte det selvfølgelig også godt.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDa forretterne kom på bordet, fik vi også bestilt en omgang øl. Denne gang kastede jeg mig over en af de syrlige øl, for her kunne Restaurant Barr blandt andet byde på Picnic Sour fra Brekeriet – en mild syrlig øl på rabarber. Den var rigtig lækker og forfriskende.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSamtidig passede øllen også godt sammen med den ene af de to forretter, gemalen og jeg delte – nemlig gravad skovkvæg, der var pyntet med syltede hybenroseblade. En meget spændende ret, hvor kødet fik en lidt parfumeret smag fra rosenbladene uden at det dog kom til at dominere.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDen anden forret var lidt svær at dele, da den bestod af et hønseæg serveret med sennepssauce og små stykker sild. Også en ganske lækker servering, som smeltede på tungen.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi skulle jo nå gennem et bredt udvalg af øl, så da vi kom til hovedretten, gik tre af os sammen om at dele en flaske Boon, Oude Geuze Black Label fra Frank Boon. En øl, der blandt andet fik guldmedalje i World Beer Cup i 2016 og som har en rating på 99% hos Ratebeer! Og ja, det er også en god øl – den har en rund og lidt frugtet smag uden særlig megen bitterhed, hvilket matchede vores hovedret ganske godt. Den hører i øvrigt til kategorien sure øl, som i den grad vinder frem i øjeblikket, men denne her hører dog til den milde/moderate ende.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnVi var nemlig tre personer, der var gået sammen om at dele en grillet torskehale, der blev serveret på en stor skive ristet brød og overhældt med smørsauce. En meget flot og enkelt anretning og en fantastisk måde at servere torsk på (så kan den udkogte 80’er-udgave godt gå hjem og lægge sig!).

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSammen med torsken fulgte der blancherede spinatblade med parmesan og ristet bacon – ovenstående tallerken delte jeg med gemalen.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHan og jeg delte også et stykke marvben, der blev serveret sammen med en kompot på umodne stikkelsbær og persille. Denne ret skuffede lidt, da den var ret lille og samtidig også ret fed i forhold til marvserveringer, jeg har prøvet andre steder (men så var det omvendt godt, at den ikke var større – det havde været alt for voldsomt).

Men torskehalen sad lige i skabet – saftig og med masser af smag. En ret, der mætter godt, og den er da også markeret som en deleret til mindst to på menukortet (og kan som ovenstående også viser sagtens strækkes til tre personer, hvis man også gerne vil have forret og dessert).

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnNu lakkede det mod enden, og jeg mente derfor, at det var tid til en mørk øl. Her snuppede jeg en Broken Dream fra Siren – en dejlig fyldig og mørk øl uden for megen sødme men med perfekt bitterhed. Så lækker!

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen og jeg havde hver valgt en dessert. Jeg snuppede den søde kage med flødecreme, solsikkemarcipan, brændevin og kirsebær. Desserten var dog ikke voldsomt sød, hvilket blandt andet skyldtes den milde marcipanversion, men det passede mig nu ganske godt, da den almindelige marcipan lige er en tand for sød til mig. Jeg var også glad for, at jeg ikke havde valgt en sødere øl, for det havde ikke fungeret til denne dessert, og i dette tilfælde gik det da også kun lige.

Restaurant Barr, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnGemalen havde kastet sig over en gammeldags flødeis med spæde grannåleskud og grønne jordbær. En ret, der ikke så ud af meget, inden man skar isen over og åbenbarede en lysegrøn midte. Meget fin detalje. Jeg blev positivt overrasket over denne dessert, der var frisk – uden at være syrlig – og med en fin cremet og mild is. Gemalen havde dog sat næsen op efter noget lidt sødere, så han fik en ekstra smagsprøve af min dessert, som passede ham bedre. 

Vi var meget tilfredse med oplevelsen hos Restaurant Barr. Maden var vellavet og spændende, og vores største anke var, at der godt måtte have været bare et par retter mere at vælge imellem på menukortet, ligesom det godt måtte være tydeligere hvor store eller små de enkelte retter var (vi havde lidt det samme problem hos Restaurant 108 tidligere på året, hvor retterne også svinger meget i størrelsen). Øludvalget var der heller intet at udsætte på. Der var et bredt udvalg på hanerne, og så havde Restaurant Barr også en lang liste af øl på flaske, så der skulle gerne være noget for (næsten) enhver smag.

Lydforholdene var ikke de bedste – der var ikke gjort så meget ud af støjdæmpningen – men jeg syntes dog, at det primært var en udfordring den første times tid, hvor der var helt fyldt. Derefter tyndede det lidt ud i mængden af gæster.

Servicen var i top. Søde, hjælpsomme og hyggelige tjenere. Man følte næsten, at man var i Jylland 😉 Dejligt at opleve så fin betjening i København – betjeningen var næsten på niveau med noma!

Restaurant Barr får fem stjerner og et løfte om, at vi kigger forbi igen på et tidspunkt!