L’Aromate i Nice

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceMin sommerferie startede med et rigtig dejligt restaurantbesøg hos L’Aromate. Gemalen og jeg har nemlig været en uges tid i det sydfranske, hvor vi mødtes med resten af familien. Det første døgn havde vi besluttet at bruge i Nice, hvor vi ville nyde byen og hinanden et døgns tid, inden vi fortsatte videre vestpå for at støde til de andre. Desværre ankom vi 1½ døgn efter den tragiske begivenhed på Strandpromenaden. Det var – overraskende nok – ikke noget der prægede byen synderlig meget så kort tid efter, medmindre man selv opsøgte området ved promenaden, hvor der blev lagt blomster. Alligevel var det begrænset, hvor meget vi gik omkring, for det føltes lidt forkert at gå rundt og være ‘turist-agtig’ så kort tid efter den voldsomme begivenhed. Vi nøjedes derfor med en lang gåtur, der inkluderede et par friske salater samt en is hos yndlings-isbaren Azzurro.

Vi havde besluttet os for at prøve en af Nices gode restauranter om aftenen, og her kunne vi selvfølgelig have valgt Lou Pistou eller Flaveur, som vi før har nydt at spise på, men vi endte med at prøve noget helt tredje – nemlig L’Aromate. Vi havde fundet frem til stedet efter at have kigget efter prisvenlige Michelin-restauranter og var faldet for denne lille perle. Det er en restaurant, der drives af to personer og kan rumme ca. 26 gæster, så der var potentiale til en hyggelig og intim restaurantoplevelse.

Vores besøg hos L’Aromate havde dog en lidt uheldig start, eftersom de ikke havde åbent, da vi dukkede op! Det undrede os meget, eftersom de havde bekræftet tidspunktet, da vi bookede bordet i foråret og såmænd også dagen før, da vi genbekræftede bookingen over e-mail. Jeg ved ikke, om de havde ændret åbningstiderne siden foråret, men det var meget mystisk, at de bekræftede tidspunktet to gange uden at reflektere over, at de faktisk ikke havde åbent på det pågældende tidspunkt.

Oh well – det var godt vejr, så vi gik en tur i nabolaget og blev så lukket ind en halv time senere. Tjeneren reagerede ikke rigtig på det, da gemalen diskret bragte misæren op, da vi var blevet lukket ind, så jeg ved ikke rigtig, om de tog det til sig.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceVi ankom til et smukt indrettet rum. Jeg tog ikke så mange billeder af indretningen, da der allerede sad flere gæster i restauranten, men herover kan du se borddækningen. Den store tallerken var dog kun til pynt – den blev fjernet, så snart vi havde bestilt.

L’Aromate har to menuer – en fire retters menu og en fem retters menu til hhv. 65 euro og 90 euro. Vi to den første, da vi ikke var glubende sultne, og det viste sig at være en god idé.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceRestauranten tilbød ikke en vinmenu, så vi valgte i stedet en flaske provencalsk rødvin, som vi delte. Den var i øvrigt overraskende god af en Provence-rødvin at være.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceDer kom lidt lækkert lunt kuvertbrød på bordet, og så var det tid til første ret.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceEn smuk anretning i et cocktailglas – den bestod af en creme med koriander, ingefærgelé samt fennikelskum. En meget spændende og flot anrettet forret, som legede med sanserne. Serveringen var forholdsvis mild, men der var en god dybde i geléen uden at den dog blev for dominerende. Meget fin og delikat ret.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceNæste ret bestod af to elementer. Det bærende element var denne lille skål, hvor bunden var dækket af foie gras. Her var der stukket små sprøde croutoner i samt lidt krydderier, og så blev foie grasen overhældt med en varm og cremet sauce. Vi var lidt i tvivl om, hvad den var lavet på, men den smagte virkelig godt sammen med den fede andeservering. En fuldfed og lækker servering, som havde en god balance og ikke blev for voldsom.

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceDen smukke grønne ret blev serveret med dette nysselige og fnuglette kuvertbrød – eller skal jeg hellere kalde det en croissant? Den fine ‘brødblomst’ var nemlig lavet på croissantdej og smagte derfor også skønt. Vi følte nærmest, at vi var gået direkte over til desserten!

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceSå kom vi til hovedretten, og her smilede vi begge, da vi så den, for en festligere måde at anrette kartoffelmos har jeg ikke set før! Hovedretten bestod af en bøf krydret med peber og knuste nødder og serveret med klatter af kartoffelmos, der var pyntet med ultratynde chips lavet på kartoffelstivelse. Jeg har med vilje ikke kaldt bøffen for en peberbøf, for denne ret var mange klasser fra det, man normalt kender som en peberbøf i Danmark. Hold da helt fest hvor var det godt tilberedt. Jeg er ikke i tvivl om, at kødet var godt fra start, men det var perfekt krydret og perfekt stegt. Kombineret med den lækre cremede kartoffelmos og de nydelige sprøde kartoffelchips var det lige, så englene spillede på harpe. Mmmmm!

L'Aromate, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i NiceVi var sådan set rimelig mætte på dette tidspunkt. Portionerne var ikke vanvittigt store, men de var heller ikke så små, som vi havde forestillet os, og samtidig var flere af retterne ret smørtunge. Det blev så ikke bedre af, at desserten var ca. dobbelt så stor, som man kunne forvente på en dansk restaurant (ovenstående billede viser desserten på en stor middagstallerken!). Desserten bestod af en mascarponeis, der var samlet som en iskage mellem to mørke kagelag og derefter toppet med varme æblebåde og en karamelplade. Ved serveringen blev desserten overhældt med en varm karamelcreme, og så var det bare om at gå i gang!

Én ting var størrelsen på desserten – en anden ting var, at det også smagsmæssigt var en forholdsvis tung dessert på en varm sommerdag. Jeg må indrømme, at jeg blev nødt til at kapitulere til sidst – jeg kunne ikke spise op, selvom det smagte skønt. En sød og fed dessert, som bestemt smagte dejligt. Eneste anke ville være, at der gerne måtte have været et frisk/let syrligt pift til retten for at give lidt modspil til karamellen, men som udgangspunkt en rigtig dejlig dessert.

Tjeneren spurgte os løbende, hvad vi syntes om maden, og vi havde kun lovord at sige om de enkelte retter. Efter desserten nævnte vi, at portionen var lidt for stor, hvilket overraskede hende meget. Men bortset fra, at hun ikke virkede specielt lydhør de to gange, hvor vi nævnte noget, de kunne gøre bedre, så var servicen udmærket.

L’Aromate var bestemt en lige så god spiseoplevelse, som vi havde håbet på. Maden var ikke lige så ‘nipset’, som jeg havde forventet, men den var mindst lige så gennemtænkt og velkomponeret, som jeg forestillede mig inden. Det var lidt synd, at der ikke var mulighed for at få en vinmenu til maden – især nu hvor vi boede i gåafstand og ikke skulle tænke på hverken bil eller offentlige transportmidler – men maden var så fantastisk, at den ikke behøvede at ‘konkurrere’ med drikkevarerne.

Det eneste, der trækker ned i oplevelsen, er dels den fjollede fejl med, at restauranten havde reserveret et bord til os en halv time før, at de åbnede, samt at desserten var alt for stor (det er så et luksusproblem, men… :)).

Jeg ender på fem stjerner til L’Aromate og en varm anbefaling, hvis du kommer på de kanter.

Restaurant Llama

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseJeg har gennem flere år drømt om at besøge Restaurant Llama og har nok forsøgt at planlægge et besøg dertil 3-4 gange efterhånden, men hvor det hver gang er gået i vasken (af forskellige årsager). Men men – tidligere på måneden lykkedes det at få en aftale i stand med et vennepar, der også var ret nysgerrige på, hvad Restaurant Llama kan præstere.

Og lad det være sagt med det samme – jeg havde rimelig høje forventninger, for menukortet hos Restaurant Llama ser SÅ fristende ud! Det er en af grundene til, at jeg helst ville besøge stedet om sommeren, for restauranten bruger en del friske sommergrøntsager, og så er det alt andet lige sjovest at få det om sommeren, da jeg foretrækker at spise efter sæsonen.

Restauranten har både et a la carte-kort samt en menu, der består af 9 forskellige små retter til 395 kr. Det er en god mulighed for at prøve en masse forskelligt, så det valgte vi. Retterne blev derefter serveret på store fade eller på tallerkner til deling, så nogle af de følgende portioner ser muligvis store ud, men er i de fleste tilfælde til 2 eller 4 personer.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVi bestilte cocktails, som vi kunne nippe til, mens vi ventede på maden. Jeg snuppede en Amores Perros med lakrids-infusioneret tequila, passionsfrugt og limesaft – en ret spændende og forholdsvis sødmefuld drink (men dog ikke så sød, som jeg frygtede). Jeg syntes dog ikke, at lakridsen var så tydelig, men helt bestemt en ret anderledes drink, der havde en fin balance mellem sødme og spiritus.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVi lagde ud med tre mindre retter, der udgjorde forretterne. Den første, jeg prøvede, var en lille taco med oksebryst, salsa criolla samt chuchum mayonnaise. Holy m* hvor var den lækker! Syndig og saftig på den helt rigtige streetfood-agtige måde. Der var lidt lime til, så man kunne justerede fedmen, og den taco sad lige i skabet.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDernæst var der en noget mildere ret – nemlig tostada med krabbe og avocado. En mild og fin servering, der også var fint afstemt i forhold til de ret milde ingredienser, som retten bestod af.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDen tredje forret var disse grillede grønne pebre (der var to pebre til hver). Der var lidt miso-yoghurt til, men ellers bestod forretten blot af de grillede pebre. De smagte glimrende, men jeg havde nok været lidt skuffet, hvis jeg havde valgt dem fra a la carte-kortet. Når de indgik som en del af en 9 retters menu, gjorde det knapt så meget, at de var så simple.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDerefter gik vi over til fiskeretterne. Denne her var en tiradito af hamachi med ají amarillo, ristede jordnødder og nashi-pære. Eller sagt på dansk – det var tynde skiver af fisk, der blev serveret i en frugtsauce sammen med nødder. En ret interessant og meget anderledes ret, som smagsmæssigt fungerede fint (og jeg er ellers lidt skeptisk over for kombinationen af fisk og frugt), men som savnede noget, når det gjaldt konsistensen. Både fisk og frugt mindede for meget om hinanden i konsistensen, og jeg kunne godt have brugt et lille grønt indslag på toppen af retten i form af lidt friske krydderurter eller lignende. Der manglede noget frisk og knasende, der kunne bryde den søde, bløde smag.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDen anden fiskeret var noget mere livlig at se på. Den bestod af ceviche af havbars, der lå i en skål sammen med søde kartofler, mango, radise og leche de tigre samt store ristede majskerner. Smagsmæssigt igen en sjov kombination, men det var lidt ærgerligt, at den var så ‘pjasket’ – den var ganske enkelt lidt for vandet til os, og vi kunne sagtens have undværet, at der var så meget væde. Retten i sig selv smagte dog udmærke.

På dette tidspunkt var jeg løbet tør for cocktail (oh no!), så jeg bestilte en mere, og denne gang faldt valget på Alpace, der er en drink med mezcal, hyldeblomst, vermouth og rosmarin. Jeg blev lidt overrasket over, hvor røget drinken smagte, fordi mezcalen var mere dominerende, end jeg havde forventet. Det var helt sikkert en interessant drink, men desværre ikke helt det, jeg nok havde mest lyst til på det tidspunkt. Men jeg blev mere og mere varm på drinken i takt med, at jeg drak mere af den, og så fungerede den også godt til hovedretten.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseOg hovedretten kommer her (tallerkenen viser til to personer). Jeg vil lige indskyde, at på dette tidspunkt var jeg så småt ved at være mæt, så jeg plirrede noget med øjnene, da jeg så, hvor meget mad der kom på bordet i forbindelse med hovedretten. Heldigvis lykkedes det mig at aktivere reservemaven (aka finde lidt ekstra appetit frem), for de følgende retter var virkelig værd at gemme appetit til.

Vi fik stegt perlehøne med græskarkernemole og grillet hjertesalat, og det var både saftigt, velsmagende og virkelig mørt.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelsePerlehønen blev serveret med grillede courgetter med mojo rojo (igen til to personer)…

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelse… og en dejlig cremet majssalat med agurk og fårefeta (skål til fire personer). Det smagte alt sammen rasende godt, og jeg tror vi alle fik spist mere, end vi egentlig havde plads til, for det smagte fænomenalt lækkert.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseSå sad vi ellers og sundede os lidt, inden aftenens sidste servering kom på bordet. Den bestod af syltet banan i ahornsirup serveret med mascarponeis, karamelliserede popcorn samt en chokoladesauce med mezcal.

Portionen var heldigvis ikke voldsom stor (men stor nok!) og var en herlig sødmefuld sag med sukkersprøde popcorn og en fuldfed is. Mmmm…

Vi var meget, meget mætte og glade, da vi sluttede måltidet hos Restaurant Llama. Fiskeretterne var desværre ikke helt oppe at ringe, men ellers var resten af maden virkelig spændende, nuanceret og ikke mindst så velsmagende, at jeg var lige ved at spinde flere gange.

Servicen var udmærket – dog uden rigtig at markere sig, men nu var det også begrænset, hvad vi havde brug for undervejs.

Restaurant Llama levede heldigvis op til mine forventninger. Jeg besøger gerne stedet igen, for jeg syntes, det var et rigtigt godt måltid mad til de penge. Fem stjerner herfra til Restaurant Llama.

Restaurant Llama, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Papa Ramen nudelbar

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseRamen er det helt store hit på madscenen i år, og der er efterhånden en række ramen-barer rundt omkring i København. Tidligere på måneden besluttede en af mine venner og jeg os for at prøve en af dem, da vi aftalte at spise hos Papa Ramen i Studiestræde.

Det er faktisk først i år, jeg for alvor har lært at sætte pris på ramen takket være hjemmelavede eksperimenter såsom ramen med oksekød og ramen med kylling og svampe. Jeg var derfor spændt på, hvad jeg ville synes om ramen hos Papa Ramen.

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseMin ven og jeg startede med at dele en portion wontons, der var lavet på svinekød og rejer og serveret i en kraftig sauce lavet på bacon-dashi, soya og chili. Disse wontons var intet mindre end fantastiske! Supersaftige og i den skønneste sauce! Sidstnævnte var fyldig og havde en intens smag med bid i – uden dog at brænde. Nøj, det var godt!

Papa Ramen, nudelbar, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseNu var det tid til ramen, og her havde vi begge valgt shoyu, der bestod af en kyllingefond med soya, sake og røget fisk, der var toppet med cha-shu af nakkefilet, forårsløg, majs og samt et halvt æg. Sidstnævnte så lidt pudseløjerligt ud, men smagte ok.

Jeg var positivt overrasket over mængden af fyld – der var mere, end jeg havde turde håbe på (jeg er ikke så vild med vandede supper), og portionen var ret stor, hvilket dog ikke fremgår så tydeligt af billedet. Selve suppen var forholdsvis mild, så jeg tog flere gange for mig af de forskellige krydderier, der var sat frem på bordene. I min stille sind ærgrede jeg mig over, at der ikke var en flaske med den skønne sauce, som forretten blev serveret med, for den ville virkelig have løftet denne ramen til nye højder.

Men i bund og grund en udmærket ramen. Jeg foretrækker dog en kraftigere og mere intens smag, så jeg så gerne, at Papa Ramen skruede op for krydderierne og intensiteten.

Vi endte med at give 170 kr hver for måltidet hos Papa Ramen, hvilket dækkede en halv forret, en sodavand samt en stor portion ramen, så det må siges at være en ganske fornuftig pris.

Jeg ender med fire stjerner til Papa Ramen. Det var en fin oplevelse, men jeg må – i al ubeskedenhed – tilstå, at jeg stadig foretrækker min egne ramen-udgaver 🙂

Restaurant Bollyfood

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseJeg elsker indisk mad, men har savnet en god indisk restaurant i hovedstadsområdet, så da Klidmoster anbefalede Bollyfood, vidste jeg, at den restaurant måtte jeg bare prøve! Jeg lokkede derfor gemalen med på Bollyfood for et par uger siden – dengang hvor det var ret varmt udenfor…

Bollyfood ligger i Kødbyen og skal derfor konkurrere med mange andre gode restauranter i området, men heldigvis ser det ud til, at det går ganske godt. Restauranten har et menukort, hvor du enten kan vælge mellem a la carte-udvalget eller tage en menu, som de har sammensat, og vi valgte det sidste, så vi kunne smage lidt af hvert.

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseMens vi ventede på maden, nippede vi til vores drinks. Vi havde egentlig tænkt os at tage to forskellige, så vi kunne prøve et bredere udvalg af restaurantens drinks, men vi kunne dog ikke stå for happy hour-tilbuddet, hvor vi kunne få to drinks til én drinks pris. Vi endte med at vælge en Bramble, der er en smuk og indbydende drink med brombærlikør og gin. En rigtig lækker drink, som forsvandt hurtigt i varmen!

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDer kom snacks på bordet, og de faldt i god jord hos os. Der var nogle supersprøde papadams samt friterede spinatblade, som blev serveret sammen med…

 

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelse… disse to funky dips. Jeg mener, at den orange var abrikossauce og at den pink var rødbede-yoghurt med lidt mynte i. Søde og rasende farvestrålende, hvilket passede godt til den varme sommerdag. Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseEfter snacks var det tid til en lille forret. Den bestod – så vidt jeg husker – af sprøde friturestegte løgringe med myntesauce. En lækker servering men måske lidt overkill med to friterede ting lige efter hinanden.

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseOg så kom hovedretten, der blev serveret på et stort fad! Nu deler gemalen og jeg gerne, når vi er på restaurant, men her var der faktisk sådan et fad til hver, og selvom portionerne ikke var så store, så mættede de virkelig meget!

Der var fire forskellige varme retter, ris, kikærtesalat, naanbrød samt en lille lassi. Vi blev anbefalet at spise de varme retter i en bestemt rækkefølge, da de havde forskellige intensitet, og det var en rigtig god idé, for der var smæk på skillingen smagen!

De varme retter bestod af en lækker og velkrydret daal med fem slags linser, en chicken masala der bed tilpas meget, en lamb chorba med kartofler og meget mørt lammekød samt butter chicken i en skøn cremet sauce. Alle retterne havde både set krydderier og kærlighed, og det var ganske enkelt umuligt at udvælge en favorit!

Vi spiste ris og naanbrød til, men det var nu kikærtesalaten, der gjorde mest lykke, for den var frisk og var et fint supplement til de krydrede retter.

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDer var også en lille banan-lassi til hovedretten, og det var et godt træk, at Bollyfood havde valgt at inkludere det i serveringen, for den kunne man så nippe til, når maden begyndte at brænde (for) meget i munden. Jeg havde egentlig tænkt mig at bestille en lassi sammen med hovedretten, men det behøvede jeg ikke, når de selv havde tænkt på det. Points for det!

Bollyfood, restaurant, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVi var virkelig mætte efter hovedretten og droppede enhver tanke om dessert, selvom det nu kunne have været interessant at prøve. I stedet snuppede jeg en gin & tonic lavet på Opihr gin, for jeg har længe overvejet, om det er en gin, vi skal investere i på et tidspunkt. Det er en ret krydret gin, og jeg fandt heldigvis ud af, at den funky smag var noget for mig!

Bollyfood var en rigtig dejlig madoplevelse. Det er et hyggeligt sted, hvor indretningen er et sjovt clash mellem den spraglede indiske kultur og den kølige fliseindretning, som præger hele Kødbyen. Vi fik også fin betjening, og det er helt sikkert et sted, jeg gerne kommer igen.

Jeg ender på fem stjerner til Bollyfood.

Restaurant Otto

Restaurant Otto, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI starten af måneden var jeg på Restaurant Otto sammen med min gode ven, Onkel Rejsende Mac. Og ja, i denne måned når jeg forbi en del restauranter, så der kommer en del restaurantanmeldelser de kommende uger.

Men tilbage til Restaurant Otto. Her kan man få en fireretters menu til 350 kr, eller man kan gå ombord i a la carte-kortet. Vi valgte menuen, for den lød ganske god, og snuppede vi et glas vin hver. Vinene var desværre ikke vanvittigt interessante, så dem har jeg ikke brugt tid på at kommentere herunder.

Restaurant Otto, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDer kom lidt kuvertbrød på bordet, og så var det ellers tid til forretten. Den bestod af stegte kammuslinger med ærter, romaine salat og en fyldig og cremet muslingesauce. Anretningen var temmelig… casual… men maden smagte dejligt. En god blanding af friske grønne grøntsager og fede, smagfulde elementer i form af kammuslinger og sauce. En dejlig ret!

Restaurant Otto, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDerefter kom vi til en ret kreativ mellemret, som jeg desværre ikke fik et godt billede af. Den bestod af en meget luftig vaffel toppet med mangalica skinke, manchego og lidt olivenolie. Smagssammensætningen sad lige i skabet – en lækker og anderledes ret, hvor den luftige vaffel var med til at sørge for, at retten ikke blev for tung. Jeg var selvfølgelig ret vild med, at der i det hele taget indgik en vaffel i en salt ret – og bare rolig, det var ikke en sød belgisk vaffel, der var tale om. Lækker ret.

Restaurant Otto, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnHovedretten var til gengæld en ret tung sag. På menukortet stod der bavette, men tjeneren fortalte, at denne udskæring denne dag var erstattet af en anden oksekøds-udskæring (jeg kan dog desværre ikke huske navnet). Kødet var kombineret med hvide asparges, blanquette sauce og lidt sprødt drys.

Smagen i sig selv fejlede intet – kødet var dejligt saftigt og gik fint med den kraftige, fede sauce – men det var samtidig også en ret, der ikke passede så godt til en sommeraften, hvor temperaturen stadig var omkring de 25 grader. Retten blev for tung, og jeg savnede nogle sprøde, friske elementer, der kunne give den fede fyldige smag noget modspil.

Restaurant Otto, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnMen alt blev sommerligt igen, da desserten kom på bordet. Den bestod af rabarberis med råcreme, lidt rabarbersalat samt en crumble. Det var en lidt stor portion, men det klagede vi bestemt ikke over, da den smagte aldeles fremragende. En herlig is med masser af rabarbersmag, der blev fint suppleret af en lækker mild råcreme og lidt sprødt i bunden.

Servicen hos Restaurant Otto var udmærket, hvor en meget høflig og formel tjener sørgede for os.

Det samlede indtryk af Restaurant Otto er ganske positivt. Der kunne godt være kælet lidt mere for anretningen, men maden i sig selv smagte glimrende, og selvom der ikke var de vilde, kreative udskejelser, så var der alligevel plads til lidt spas med en vaffel som et af elementerne i en af de salte retter. Det var bare lidt synd, at hovedretten kom til at virke så tung og voldsom, og det gjorde det ikke bedre, at vi besøgte stedet på en af de rigtig varme sommerdage.

Jeg ender med fire stjerner med pil op til Restaurant Otto. Her får du dejlig, velsmagende mad uden så mange dikkedarer til en ganske rimelig pris.