Restaurant LaLaLa

restaurant lalala, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDa jeg for nylig mødtes med en af mine venner, slog vi to fluer med ét smæk og bookede bord via Dinnerdays, der ligesom Dining Week afholdes i efterårsferien. Her tilbyder en lang række restauranter en treretters menu til en god pris (underforstået – menuen er forskellig fra sted til sted).

Vi har længe talt om at spise hos Restaurant LaLaLa, så da vi så, at de var på deltagerlisten, købte vi billetter til stedet.

restaurant lalala, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnLaLaLa er en fransk bistro, og den ligger tæt på Christianshavn Station i hyggelige og lidt rustikke lokaler. Da vi havde sat os, bestilte vi selvfølgelig drikkevarerne med det samme. Jeg blev fristet af stedet Lillet Rosé, som dog viste sig at være lidt for mild i forhold til, hvad jeg havde sat næsen op efter. Jeg savnede mere smag og pondus i den blege drink.

restaurant lalala, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDer var et lille bræt med tynde, krydrede skiver pølse, som udgjorde stedets appetizer. En fin lille snack at starte på – god og kraftig smag.

restaurant lalala, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnKort tid derefter kom forretten på bordet. Her fik vi en tatar med trefarvet pynt – finthakkede purløg, rødløg og? En meget lækker og finthakket tatar, som var godt balanceret i forhold til pynten.

Hovedretten var en fransk klassiker – coq au vin. Et mørt stykke kylling serveret sammen med en fyldig sauce og en klat kartoffelmos. Retten smagte skønt, men jeg kunne godt have brugt lidt grønt sammen med retten – for eksempel en lille skål salat eller lignende. Det er en ret solid ret, og derfor var det rigtig fint, at LaLaLa havde begrænset kartoffelmosen til en lille portion – ellers kunne vi let have forædt os. Denne portion var dog lige tilpas.

restaurant lalala, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSidste ret var endnu en klassiker – nemlig en lys chokolademousse. Denne var toppet med appelsin og karamelliseret hvid chokolade. En utrolig cremet og lækker mousse uden det mindste spor af grynethed. Den var virkelig skøn, og igen var portionen helt tilpas – man havde lyst til mere men vidste også, at så ville det blive for meget.

Der var en god stemning hos LaLaLa, hvor det smilende og imødekommende personale sørgede for, at folk følte sig velkomne.

Alt i alt var LaLaLa værd at vente på. Her får du et godt solidt hverdagsmåltid. Min primære anke var drinken, som var alt for vag til mig, og så havde det klædt hovedretten med lidt grønt til – også selvom det måske vil være et for stort twist for nogen i forhold til den traditionelle servering.



1 thought on “Restaurant LaLaLa”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *