Nøddepandekager med kyllingefyld

Nøddepandekager med kyllingefyld

Disse fyldte nøddepandekager er en rigtig Stop Spild af Mad-ret! De bestod blandt andet af af mandelpulp og mandelmælk fra da jeg lavede mandelmælk, en rest flødeost fra da jeg pyntede brombærmuffins og en lille rest kinakål fra da jeg lavede wokret med kylling, karry og peanuts! Samt selvfølgelig en række andre rester fra fryser og køleskab. Jojo, det gælder om at være kreativ med køleskabsresterne 🙂

Du kan også bruge disse nøddepandekager til desserter. I så fald skal du blot tilsætte lidt sødme til pandekagerne i form af 1 spsk sukker samt ½-1 tsk vaniljepulver.

Nøddepandekager

5 stk.

1 dl knuste mandler*
3 dl mandelmælk eller mælk
1 æg
2 dl hvedemel
lidt salt
smør

*jeg brugte rester fra da jeg lavede mandelmælk – kan erstattes af blendede nødder

Rør mandler, mandelmælk, æg, mel og lidt salt sammen til en dej. Smelt smør på en stor pande og steg pandekagerne.

Note: Dejlige bløde pandekager med nøddesmag. Læg i øvrigt mærke til, at smagen i mandlerne bliver fremhævet, når mandlerne steges.

Kylling med paprika og porre
nok til at fylde 4-5 pandekager

2 kyllingebryster
smør
2-3 tsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 porre, fintsnittet
2 dl fintsnittet kinakål
100 g flødeost
2 dl vand
salt

Skær kyllingebrysterne i tern og brun dem på en pande i en klat smør. Når kyllingestykkerne har fået farve, drysser du paprika og cayennepeber ud over det. Svits kødet i et minuts tid, inden du tilsætter porre og kinakål. Vend det grundigt i kødet, inden du rører flødeosten ud i det sammen med vandet. Lad det simre i 10 minutter ved mediumvarme og smag så til med salt.

nøddepandekager, madpandekager, pandekager, nødder, mandelmælk, hvedemel, æg


2 thoughts on “Nøddepandekager med kyllingefyld”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *