Lammefrikadeller med krydderier

lammefrikadeller, frikadeller, lammekød, timian, rosmarin, æg, hvedemelMange spiser lam i påsken, så hvorfor ikke prøve et par lammefrikadeller? Jeg stegte en portion i weekenden, som jeg efterfølgende brugte i sandwiches. Dette er en enkel udgave, men du kan sagtens pifte dem yderligere op med lidt hakkede soltørrede tomater og/eller smuldret feta.

Lammefrikadeller

400 g hakket lammekød
1 æg
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk salt
2 spsk hvedemel
(evt. 50 g smuldret feta eller 50 g finthakket soltørrede tomater)
Smør til stegning

Rør ingredienserne sammen til en lind fars. Lad den stå et kvarters tid, inden du smelter smør på en pande og steger dine frikadeller på den.

Du kan selvfølgelig servere dine lammefrikadeller sammen med alskens tilbehør – om det er salat, ris eller pasta. Du kan også gøre som jeg og bruge dem i en sandwich, hvor jeg kombinerede spinatbrød, hvidløgsflødeost, finthakket spidskål samt lammefrikadeller i en lækker frokostsandwich.

lammefrikadeller, frikadeller, frokost, frokostsandwich, lammesandwich, lammekød, flødeost, spidskål, spinatbrød, brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *