Kyllingepizza med ricotta og bacon

kyllingepizza, pizza, grill, kylling, bacon, svinekød, ricotta, hvedemel, æg, rosmarinDet er jo dejligt, at solen er kommet igen, så vi skulle naturligvis spise kyllingepizza på terrassen her i weekenden! Vi elsker at bage pizza på grill, og denne gang ville vi prøve en ny variant – nemlig føromtalte kyllingepizza.

OBS – du kan selvfølgelig også bage denne pizza i ovnen, men her kender jeg ikke bagetiden.

Kyllingepizza
1 stk i mediumstørrelse

pizzadej til én pizza
ca. 150 g kogt kyllingekød
ca. 75 g stegt bacon
150 g ricotta
en kugle frisk mozzarella
1-2 tsk frisk rosmarin

Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord. Smør ricottaen ud på dejen – hold lidt afstand til kanten – og skær derefter mozzarellaen i skiver. Fordel mozzarellaen oven på ricottaen og fortsæt derefter med kyllingestykker og baconstykker. Slut af med at drysse lidt rosmarin over pizzaen.

Bag din kyllingepizza på grillen (eller i ovnen). På grillen vil det typisk tage 5-10 minutter, hvis du har fyret godt op under grillen. Servér den med det samme.

Note: Dejlig variant som vi bestemt skal lave igen. Jeg synes, at kombinationen af kylling, bacon og ricotta fungerer rigtig godt, og rosmarinen giver lige et lille frisk pift til smagen, så den ikke bliver for mild.

4 tanker om "Kyllingepizza med ricotta og bacon"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *