Hjemmelavet tropisk müsli

tropisk müsli, morgenmad, brunch, havregryn, kokosflager, pistacienødder, mango, pekannødder, rørsukkerJeg blandede en portion tropisk müsli til gemalen i går. Som jeg tidligere har nævnt, så laver jeg forskellige müsliblandinger til gemalen i disse måneder, da han elsker müsli og gerne vil prøve nogle nye versioner.

Min udgave af tropisk müsli minder ikke så meget om dem i supermarkederne, hvilket netop er meningen. Det er ikke en müsli, der er helt billig at lave, så den er nok mest til weekend-brug.

Tropisk müsli

3 dl grove havregrynsflager
1 dl kokosflager
1 dl tørrede mangoskiver, hakkede
½ dl pekannødder, hakkede
½ dl pistacienødder
2 tsk rørsukker

Rør ingredienserne sammen. Du kan evt. riste nødderne kort tid på en tør pande, inden du hakker dem – det fremhæver smagen.

Jeg dryssede lidt sukker i, men du kan også vælge at riste havregrynene kortvarigt på en pande sammen med lidt sukker, så det lettere klæber fast til havren.

2 tanker om "Hjemmelavet tropisk müsli"

    • Hehehe! Det kan være, vi skal få bygget en udendørs müsli-dispenser – så kan I forsyne jer, når I kigger forbi 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *