Halloweenkager og Halloweenguf

Forberedelser til HalloweenHalloween nærmer sig med hastige skridt, og hvis du som jeg synes, at det er en herlig undskyldning for at lave sjove, skøre og skrækkelige madretter, desserter og Halloweenkager, så er her lidt inspiration til, hvad du kan lave til gæsterne de kommende uger.

halloweenkagerNå, men lad os starte med Halloweenkager. Hvad med en omgang nuttede spøgelses-småkager? Opskriften kan – med få ændringer – bruges til:

græskarkagerGræskarkager med kakao! Du tager opskriften på spøgelses-småkagerne og udskifter lakrids og citron med 50 g kakaopulver.

zombiefingre, Halloween-fingre, klamme fingre, Halloweenkager, Halloween småkager, kage, småkage, dessert, Halloween, smør, kanel, hvedemel, æg, rørsukker, blommesyltetøjEller bager disse klamme zombiefingre. De smager ca. 1000 gange bedre end de ser ud 🙂

mumie-småkager, mumiesmåkager, mumiekager, kage, småkager, dessert, Halloween, hvedemel, kanel, æg, rørsukker, smør, flormelis, hvid chokolade, chokoladeDu kan selvfølgelig også servere nogle mere nuttede småkager – såsom disse mumie-småkager

gebiskager, småkager, Halloween, Halloween-småkager, Halloween-kage, Halloweenkager, skumfiduser, chokolade, mørk chokolade, smør, æg, hvedemel, rørsukker, bagepulver, vanilje, peanuts, rød pastafarve, flormelis… eller gå hele vejen og smæk nogle gebiskager sammen! Nammenam!

halloweenkageOg apropos zombier… hvad så med en græskarkage med zombiehænder?

græskartærteEller en græskartærte med kanel? Bare rolig – edderkoppen er af plastik.

zombiehjerneNu skal det ikke kun handle om Halloweenkager. Du kan selvfølgelig også lave fjollede desserter… såsom denne zombiehjerne med blod… øh… jeg mener mandelbudding med kirsebærsauce.

jordbærhjerteEller et jordbærhjerte med vaniljeflødeskum

spøgelserFor ikke at tale om lakrids-spøgelser! Og Halloween-popcorn!

pizzasneglMen det skal jo ikke være søde sager det hele, så du kan også lave disse klamme pizzasnegle med fingre. Et sikkert hit hos børnene (og knapt så meget hos bedsteforældrene…)

rejehjerneEller hvad med en rejehjerne? (ja, du troede nok ikke, at de var så store… ;-))

græskardrinkOg sidst men ikke mindst et par drinks – hvad med en græskarmand eller en Blood on your hands?

21 tanker om "Halloweenkager og Halloweenguf"

  1. Ej, et fint indlæg! Halloween er så (u)hyggeligt, og det bliver jo kun ekstra sjovt med lidt tema-mad… Jeg synes dog lige, at hjernerne er så livagtige, at jeg nok ikke ville kunne spise dem selvom jeg elsker både rejer og budding 😀

    • Hæhæhæ! 😀
      Jeg indrømmer gerne, at det er fantastisk underholdende at servere sådan noget for gæster – de plirrer altid lidt ekstra med øjnene 😉

  2. Det ene billede er jo bedre end det andet 😀 Der er så mange skægge ideer! Men okay, jeg elsker også temafester/temapynteri/temamad (så længe, man ikke skal klædes ud) 😀 Det er altså den festligste måde at være kreativ på.

    – Anne

  3. Jeg er en sucker for alt halloween! Som i virkeligt aaaalt! Det er min absolutte yndlingstid på året når det kommer til madblogs, fordi de bare er spækket med rare ideer – arhmen, zoombihænder i kage – I’m in loove (; Hvornår inviterer du på tema-fest med de lækre ting (; ?

    • Se, det er faktisk første gang i fire år, at jeg ikke holder Halloweenfest – tænkte at naboerne skulle have lidt fred i år for alle de kors og alskens uhyggeligheder, jeg sætter op udenfor 😉

      • Men der står ikke hvor mange der bliver… Det var bare hvis du kunne huske det. 🙂 Jeg har nemlig fødselsdag på torsdag og vil gerne dele disse søde spøgelser ud i klassen! 😉

    • Aaaah! Det forklarer forvirringen – jeg troede, du mente spøgelses-småkagerne 🙂

      Kan desværre ikke huske hvor mange marengs-spøgelser, jeg endte med.

  4. Min Kage bruger
    100 gram past æggehvider
    300 gram rørsukker
    1/2 vanillestang
    1/2 tsk sukker
    1/2 dl frysetørret hindbær

    Så mon ikke der bare skal ganges med to eller så? 🙂

  5. Pingback: September var… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *