Sådan scorer du Piskerisets læsere…

forårVil du vide, hvordan du scorer en eller flere af mine læsere? Så kig i dette indlæg, hvor jeg bad folk fortælle om, hvad de definerer som scoremad, og om de har en bestemt scoreret. Der er nogle herlige, sjove og søde svar.

I forbindelse med diskussionen udskrev jeg også en lille konkurrence angående et gavekort til Zalando, og nu har jeg fundet en vinder via random.org. Vinderen er… CamLarsch! Tillykke med det. Jeg sender dig en mail med det samme.

Tusind tak for alle svarene – de var en fornøjelse at læse :)

Hvad vil du definere som scoremad?

Citronkage med glasur og kandiserede citronerFor nylig havde jeg en ret interessant snak med en af mine kolleger. Emnet var scoremad, og det viste sig hurtigt, at det er et ret vidt begreb – for hvad er egentlig scoremad?

Se, det handler jo om hvilke præferencer, den udkårne har, og det svinger meget fra person til person.

Hvis jeg skulle scores (og det skal jeg ikke, for jeg er godt gift, men nu leger vi lige), så ville følgende give points:

 • en menu med flere retter (det viser overskud og lyst til at lave mad)
 • hjemmelavet mad baseret på gode råvarer, der er i sæson
 • masser af grøntsager (men ikke nødvendigvis vegetarisk)
 • mad lavet med kærlighed og omhu
 • skaldyr
 • forskellige oste efter hovedretten
 • en citrondessert

Vind et gavekort på 400 kr.
Jeg vil gerne høre, om du har en sikker scoreret – og hvad scoremad er for dig. Skriv dit svar som kommentar til dette blogindlæg – og husk at notere din e-mailadresse. Jeg trækker lod blandt svarene om mandag den 14. april (senest kl. 20.00), og den heldige vinder får et gavekort på 400 kr. til Zalando.

Ps. Jeg røber naturligvis ikke, hvad der er scoremad for gemalen. Jeg skulle jo nødig have, at andre forsøgte at servere det for ham ;)

Vinderen af chokoladekonkurrencen er fundet

chokolade, konkurrenceJeg har nu fundet vinderen af 4 plader chokolade fra Chokoladesmag.dk samt 2 billetter til Sweets-festivalen om en uge. 84 deltog i konkurrencen, og jeg bad derfor gemalen om at sige et tal mellem 1 og 84. Efter et øjebliks betænkningstid sagde han ’57’, og jeg talte mig frem til, at Karina Carmen er den heldige vinder!

Tillykke – jeg sender dig en e-mail med mere information.

Tak til alle, der deltog. Jeg kan røbe, at der er endnu en konkurrence på trapperne…

Fødselsdagskonkurrence med søde sager

chokolade, konkurrenceSå er det tid til at fejre fødselsdag! I morgen fylder jeg år, og den 13. marts har bloggen 5-års fødselsdag. Begge dage skal selvfølgelig fejres. Jeg har derfor to præmier til én heldig bloglæser.

Den første præmie er fire plader chokolade fra Seed & Bean, som Chokoladesmag har været så venlige at sponsorere. Seed & Bean laver ikke bare økologiske chokolader men har også valgt at producere en række chokolader med nye og anderledes smagsvarianter. De har blandt andet en udgave med lavendel (!), men det er dog kaffe-varianten, jeg bedst kan lide. Du kan vinde følgende chokoladeplader:

 • Mørk chokolade 58% med hasselnød
 • Mørk chokolade 72% – græskarkerner og hampolie
 • Mørk chokolade 58% med citron og kardemomme
 • Mørk chokolade 58% med kaffe

chokoladeUdover chokoladen kan du også vinde to billetter til Sweets – Danmarks sødeste madfestival, som afholdes i Nørrebrohallen den 22. og 23. marts. Der er masser af søde sager – også andre ting end lige chokolade – så der skulle være god mulighed for at få stillet lækkersulten.

Hvad skal jeg gøre for at vinde?
Skriv en kommentar til dette blogindlæg, hvor du fortæller hvilken (ny) smagsvariant, du gerne vil se i handlen. Chokolade med pærer? Chokolade med vingummi? Chokolade med øl? Eller noget helt fjerde? Husk at notere din e-mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen slutter torsdag den 13. marts kl. 17.00.

Vinder af kogebog

Jeg startede en lille give-away for en uge siden, hvor jeg udlovede Newyorkerbyhearts kogebog, som netop er udkommet. For at deltage skulle du fortælle om din mest overraskende madoplevelse – enten positive eller negative – og det kom der mange sjove svar ud af. Selvom du ikke længere kan deltage, vil jeg anbefale dig at læse svarene – der var mange interessante og/eller sjove iblandt.

Men nu til det vigtigste – kåringen af en vinder. Jeg benyttede igen random.org til at trække en vilkårlig vinder, og det blev Mette Vork, som skrev følgende:

“Den mest overraskende madoplevelse var jeg egentlig forberedt på i forvejen. I 2010 var jeg i BERLIN med manden og vi var bl.a inde og spise på Cafe Unsichtbar – en af disse restauranter, hvor der er MØRKT. Maden var god – men heller ikke mere end det, men det der var overraskende, var, HVOR afhængig man er af sin synssans. Det var SÅ ubehageligt at skulle gå ind i “det mørke intet” og meget grænseoverskridende og underholdende at spise I tiltalt mørke. Glas der vælger, mad der bliver skåret ud i Giga stykker, fordi man ingen føling har med hvor man skærer, pop sukker, der lyder meget højere i mørket og hvor højt andre mennesker egentlig snakker… Meget interessant, overraskende – og overraskende dyrt desværre også ;-)

Tillykke til Mette – jeg kontakter dig via mail i morgen :-)