Fødselsdagskonkurrence – Piskeriset fylder 6 år!

piskeris, piskerisetPå fredag har vi fødselsdag – bloggen og jeg. Ok, mest bloggen, for jeg havde strengt taget fødselsdag i sidste uge, men lige præcis på fredag har Piskeriset på Eventyr 6 års fødselsdag!

Jamen altså. Det er næsten ikke til at fatte, at jeg har blogget i så mange år efterhånden, men det har ikke desto mindre været både sjovt og lærerigt. Jeg har brugt bloggen til at udfordre mig selv gang på gang – blandt andet via benspændene – og det har ført mange sjove og hyggelige oplevelser med sig, både i form af venskaber med andre madbloggere, deltagelse i spændende arrangementer og hyggelige og inspirerende kommentarer fra jer læsere.

Jeg vil gerne give lidt tilbage til jer, der følger med på bloggen – enten dagligt eller fra tid til anden – så i samarbejde med en af landets mest velassorterede køkkenudstyrsforhandlere, H.W.Larsen, udlodder jeg et gavekort på 500 kr til deres webshop.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at fortælle mig, hvor længe du har fulgt bloggen, og hvordan du faldt over den? Smid en kommentar herunder og husk at skrive din e-mailadresse.

OBS – konkurrencen er slut!

100 tanker om "Fødselsdagskonkurrence – Piskeriset fylder 6 år!"

 1. Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg begyndte at læse med, men jeg er sikker på, at jeg har læst alle indlæg efterhånden.
  pixeline77(a)gmail.com

 2. Tillykke med de mange år! det er jo helt uhørt at en blog holder ved så længe! 😉

  Det må efterhånden være en tre års tid jeg har luret med herinde. Fandt dig via jubii 🙂

 3. Tillykke med fødselsdagen og tak for mange gode opskrifter og inspiration. Jeg tror jeg har fulgt dig i 3 år og på det tidspunkt var der ikke så mange madbloggere så jeg tror jeg blev opmærksom på dig gennem en af de andre madbloggere jeg fulgte før dig.

 4. Jamen jeg har nok efterhånden fulgt med i et par år alligevel, som tiden dog går 🙂 Jeg mener at jeg fandt dig via en anden blog, hvor du havde skrevet en kommentar. Det var vist hos klidmoster eller frk muffin 🙂 Har siden benyttet flere af dine opskrifter og holder meget af dine anmeldelser, så tak for dem:)

 5. Åh, jeg kan da ikke huske, hvornår jeg fandt herind? Det er godt nok mange år siden efterhånden. Måske var det i 2012? Jeg vil tro, at jeg enten har fundet dig via debatten eller ved en søgning på en fremgangsmåde på, hvordan man laver pulled pork i ovn, da jeg skulle lave det første gang. Dit skema over temperaturer hjalp mig rigtig meget i starten, og nu har jeg efterhånden lavet pulled pork i ovnen mange gange, så der er styr på det. Men det var rart med lidt støttehjul på første gang 🙂

  (Jeg har indtastet min mail i feltet, hvor man skal det, ved ikke, om det er nok. Hvis det ikke er, kan du så ikke hive fast i mig ved at smide en kommentar på min blog eller til den her kommentar?).

  Tillykke i øvrigt også med bloggens fødselsdag 🙂

 6. Tillykke med fødselsdagen 🙂 Jeg har fulgt bloggen i ca 2 år. Jeg fandt bloggen ved, at du havde kommenteret på en anden blog som jeg læser. Hilsen Bente

 7. Jeg har ikke fulgt med så længe.. Måske siden engang i sommer? Jeg kan ikke helt huske, hvor jeg fandt bloggen henne, mon mon ikke via en anden blog. Uanset hvad er jeg glad for at være med!

 8. Åh, jeg vil tro, jeg begyndte at læse med i efteråret 2013? Og jeg har surfet rundt på diverse blogs, og den ene har ført den anden med sig, så du er helt sikkert dukket op på den måde 🙂

  Stort tillykke – 6 år – det er jo vildt!

 9. Jeg har desværre kun fulgt dig i nogle måneder. Jeg fladt over dig ved et af dine benspænd 🙂 jeg har tidligere stødt på dig, men det var dengang jeg ikke fulgte blogs 🙂

 10. Jeg har skam ikke fuldt din blog så længe.. Men sagen var den at jeg havde en pose linser liggende i køkkenskabet som jeg egentlig godt ville have udryddet og en google fik på en eller anden måde ledt mig til din blog.
  Opskriften var en stor succes og jeg har fulgt din blog lige siden (og opdaget at linser faktisk er en ret lækker spise!) 🙂

 11. Jeg har været med i ret så mange år, er lige ved at tro det er en fem års tid. Du må være kommet ind på min radar i forbindelse med en anden blog, måske newyorkerbyheart eller klidmoster, men kan helt ærligt ikke huske det.
  Stort tillykke med de seks år, det er jo helt fantastisk. Tak for den gode inspiration både her og på bog bloggen.

 12. Faldt over dig via dine boganmeldelser og siden da madlavning blev en mere vigtig del af mit liv fandt jeg tilbage til dig 🙂

  Så vores forhold har stået på on and off i 4 år 🙂

 13. Jeg har fulgt dig i et par år…blev ledt herind under en opskriftssøgning på google… Og tak for en inspirerende madblog:-)

 14. Jeg opdagede din blog via en bot, for madblogs vel at mærke, for godt 3-4 år siden. Samme bot gav mig også grydeskeen på eventyr og klidmoster. Vist nok også foodfanatic, men den er jeg usikker på.
  Jeg kommer altid tilbage til Piskeriset, da jeg finder benspændet meget fornyende 🙂

 15. Har nok fulgt med i knap et år. Jeg tror, at jeg begyndte for alvor, da jeg sidste år til påske spurgte kantinedamen på arbejdet om jeg måtte få opskriften på den ørredrillette, hun serverede i kantinen til påskefrokost. Hun henviste til en opskrift på din blog, og siden har jeg stort det været fast læser 🙂

 16. Jeg har fulgt med i flere år, men husker faktisk ikke hvordan det startede. Ud over det åbenlyse som lækre og inspirerende opskrifter, så nyder jeg også at du har et rigt og velformuleret sprog uden en masse stavefejl. ☺️. Mærkelig ting at fremhæve, jeg ved det. Du har også humor og kan være kritisk. Summen af dette gør bare dig blog speciel. Tak for det, og tillykke med dagen.

 17. Jeg fandt dig da du havde benspændet LCHF, via google, tror jeg. Har fulgt dig siden, selv om indholdet ikke ligefrem hører under denne kategori mere;-) Synes dog der er mange sjove ting på bloggen, så jeg bliver hængende.

 18. Jeg tror jeg har fulgt med i halvanden år. Jeg har fundet dig via bloglovin som har anbefalet dig på baggrund af en anden blog.

  Jeg elsker at læse om dine benspænd omend nogle af dem er lidt for specielle for min smag.

  Tillykke med dagen.

 19. Det er vel et par år siden jeg første gang endte herinde. Jeg fandt din blog igennem nogle af de lækre billeder af mad du havde lagt inde i mad forumet på jubii 🙂
  Og så kommer jeg jævnligt herinde for at samle inspiration. Og nogen gange også for at følge en opskrift direkte hvilket er noget jeg ellers sjældent gør 🙂

 20. Jeg har fulgt med i en del år efterhånden, så jeg husker desværre ikke, præcis hvordan jeg fandt frem til Piskeriset. Jeg tror dog, det er gennem en anden madblog, der har linket til dig. Tak, fordi du gang på gang udfordrer dig selv; det er så spændende og inspirerende 🙂

 21. Hej Piske
  Stort tillykke med den kommende fødselsdag, kan da simpelt hen ikke huske hvornår jeg begyndte at følge dig, men er ret sikker på at det var i 2009 hvor jeg selv startede min første blog. Læser stadig med, men er nok blevet noget dårligere til at kommentere… elsker alle dine benspænd og dine indlæg om dine ferier.
  Hyggehygge
  Marius

 22. Tillykke med dagen 🙂

  Jeg har fulgt dig i mange år, det er vel 4-5 år siden. Syntes at kan huske jeg faldt over dig i en kommentar til et indlæg på NYB. Blognavnet var så sjovt, at der skulle jeg over og kikke. Og så er jeg blevet hængende efterfølgende. For jeg elsker de sjove tvist du har.

 23. Jeg så tilfældigt nogle af dine billeder og har fulgt bloggen siden. Det er ved at være nogle år siden, men jeg kan virkelig godt lide din blog.

  Tillykke med de 6 år 🙂

 24. lækker præmie;) jeg tror jeg har fulgt dig i et års tid. Og jeg fandt dig via bloglovin’ , da jeg søgte efter madblogs 🙂

 25. Hejsa
  Tillykke med fødselsdagen:)
  Jeg har fulgt bloggen ca 5 måneder.
  Den dukkede op i forbindelse med en anden blog, som jeg havde valgt at følge. Når man trykker FOLLOW på bloglovin, så får man kort efter en mail, hvor de anbefaler andre lignede blogs. Og her faldt jeg altså over din. Og jeg ELSKER den:)
  Tak for det!

 26. Tillykke tillykke med en fantastisk blog.
  Nyder dine sjove og skæve indlæg, elsker din humor 😉
  Jeg tror det er omkring 2 1/2-3 år siden jeg så du kommenterede et indlæg hos en blogger ( husker ik lige hvem) 🙂 så der tænkte jeg, at det var da noget mere anderledes end mange andre. Hurra for det.

 27. Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Jeg har vist fulgt med i snart 3 år, og mener jeg faldt over din blog fordi jeg manglede inspiration til aftensmaden og så blev der søgt på blogs på Google, og har nydt at følge med lige siden 🙂

 28. Jeg klikkede på et link inde hos newyorkerbyheart, og var solgt med det samme. Har fulgt dig siden 2012, elsker benspænd og anmeldelserne.

 29. Kære Piskeris.
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag 🙂
  Jeg fandt dig via newyorkerbyhearts blog, hvor du havde kommenteret på et af hendes indlæg. (Ej hvor jeg dog savner den kære Birthe)
  Jeg begyndte at følge dig, for jeg synes dine benspænd er så fantastiske, at jeg simpelt hen må følge med i, hvad du finder på og se de lækre retter du tryller frem 😉
  Jeg tror det efterhånden er 3-4 år siden “vi mødte hinanden” men kan desværre ikke huske præcist hvornår.
  Håber I får en dejlig fødselsdag (og tillykke med i sidste uge også 😉 )
  Mange hilsner
  Susanne

 30. Jeg har fulgt med på bloggen nogle måneder, så er forholdsvis ny. Jeg elsker universet herinde, så du har hermed fået dig en fast følger!! (:
  Mener jeg faldt over dig i kommentarfeltet hos en anden blogger (:

 31. Jeg har fulgt med i et par år – men bloggen er så indgroet en del af min daglige blog-rundtur at jeg slet ikke kan huske præcis hvor længe det har stået på 🙂
  Jeg faldt over din blog gennem Malou aka klidmoster 🙂 Og jeg blev hængende fordi du skriver så dejligt let og flydende og fordi dine benspænd udfordrer mig til at lave noget andet end det vi plejer at spise…

 32. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, 6 år er godt nok lang tid!
  Jeg husker ikke helt hvor længe jeg har fulgt med, i et par år vil jeg tro, tiden går så stærkt 😉 Jeg husker faktisk heller ikke hvordan jeg faldt over den, men tror at det var på bloglovin.

 33. Til lykke med de 6 år!
  Jeg tror, jeg begyndte at følge din blog for ca. ½ år siden, hvor jeg søgte efter en kopkage (til micro-ovnen) – den blev god, og siden har jeg fulgt bloggen 🙂

 34. Jeg tror, det er ved at være fem år siden, jeg startede med at læse blogs. Her var Piskeriset en af de første. Jeg tror oprindeligt, det var via et link på newyorkerbyheart…

  Mette

 35. Stort tillykke, håber du fejrer selvom du lige har haft fødselsdag:-). Jeg har fulgt dig i ca 2 år og kom vist ind på din blog første gang via den kære klidmoster:-). Elsker dine anmeldelser og benspænd, og så er jeg også vild med citron!

 36. 6 år. Tillykke 🙂 Så kan man da ikke sige, at nye ris pisker bedst, vel? Jeg mødte dig første gang for en tre års tid siden, hvor du havde kommenteret et blogindlæg hos Birthe, Newyorkerbyheart-Birthe, som desværre ikke er her mere. Det kan jeg stadig gå og blive ked af. Men – jeg kiggede ind, fandt spændende ideer og har siden kigget ind med jævne mellemrum – tit inspireret af overskriften i Madblogs.dk.

  Mange hilsener, Karen

 37. Uh jeg må have fulgt med i lidt over 2 år 🙂

  Og faldte over din blog da jeg skulle lave pulled pork for første gange 😀

 38. Jeg kan slet ikke huske, hvordan jeg faldt over bloggen. Men jeg har i hvert fald fulgt med i et par år efterhånden 🙂

 39. Jeg så en kommentar du havde lavet på Chocolat’s side for… et par år siden, tror jeg og har holdt øje med bloggen siden 🙂
  Jeg elsker dine benspænd – og efter jeg også har opdaget Bloglovin, får jeg hurtigt alle indlæg – og dermed også en masse inspiration, fantastisk! 🙂

 40. Jeg har fulgt med et års tid. Jeg tror, at jeg opdagede Piskeriset på Instagram og måtte straks ind og kigge – jeg er vild med de månedlige “temaer” 😉

 41. Det er nok det sværeste konkurrencespørgsmål, jeg til dato er stødt på! Jeg har fulgt med så længe, at jeg har glemt hvor, hvornår, hvordan og hvorledes… Et pænt stykke tid i hvert fald. 2+ år?! Muligvis fandt jeg dig gennem andre blogge, hvor jeg så dine kommentarer. Det er typisk sådan, jeg finder nye blogs i hvert fald. 🙂

 42. Jeg kom forbi din blog omkring starten af sidste år, tror jeg. Og, jeg syntes du skrev så inspirerende og gode blogs, at jeg har fuldt dig siden! 🙂 Og, jeg elsker dine blogs! Jeg kigger godt nok ikke hver dag, om du har lagt op, men når jeg så kigger, så ved jeg altid den står på god læsning! 🙂

  Jeg er specielt selv blevet bedre til at udfordre mine tilsmagninger af mad. Og, efter at jeg begyndte at læse dine blogs, har jeg i den grad forbedret mig! Der er ikke en gang hvor min mad er forkert tilsmagt, altså – så er det i hvert fald ikke mig der har tilsmagt den 😉 Tusinde tak for fantastisk læsning!

 43. I omkring 5 år. Jeg faldt over et link på Klidmosters blog. I perioder har jeg fulgt mange madblogs, men efterhånden er det din blog, Klidmoster og Smittenkitchen der er de faste jeg altid vender tilbage til.

 44. Kæmpe stort tillykke til jer begge to 😀

  Jeg har fulgt “jer” i et par år nu, og jeg husker at jeg søgte en side med gode anmeldelser af spisesteder. Disse indlæg er stadig min favorit og jeg sluger dem råt, uanset om det er fra KBH eller Barcelona (: Du er så god til at beskrive alle jeres mange madoplevelser!

  /Sofie S

 45. Tillykke med fødselsdagene 🙂 Jeg kan ikke huske mit første besøg hos dig, men måske for 3-4 år siden? Måske har jeg fundet dig via Anarkistens Kogebog, og jeg kigger jævnligt ind for at se, hvad du finder på 🙂
  Hilsen Conny

 46. Stort tillykke med Bloggers fødselsdag 🙂
  Jeg er ny læser – Google hjalp mig med at finde vej hertil 🙂

 47. Congrats!
  Jeg har fulgt med i et års tid… hver gang jeg søgte efter opskrifter på nettet, dukkede dit mad altid op på min skærm. Tog det som et tegn til at blive hængende. 😉

 48. Puha det er efterhånden et par år jeg har nydt at følge med herinde 🙂 hvordan jeg fandt dig aner jeg ikke, men jeg tænker at jeg har søgt efter en opskrift og havnet her 🙂

 49. Tillykke med bloggens fødselsdag:) Jeg har fulgt med i et par år nu, og jeg fandt bloggen helt tilfældigt, da jeg en dag læste om “Piskeriset” på MissMuffins blog. Det er jeg rigtig glad for jeg gjorde, for det har nu reddet mange aftensmads-situationer 🙂

 50. Tillykke med de 6 år. Jeg har fulgt bloggen ca 2 år. Fandt den via kludemutter læser alle dine indlæg og bliver inspireret.

 51. Jeg tror, jeg har fulgt din blog lige fra starten 🙂 Elsker at læse om mad og om restauranter, men jeg har glemt, hvordan jeg fandt dig og din blog 🙂

 52. Jeg fandt dig via din bogblog og har ikke helt styr på hvor længe jeg har fulgt dig – meget længe i hvert fald. Længere tid end jeg selv har blogget 😉 Jeg ser i hvert fald frem til en masse år med dig endnu og en masse inspirerende benspænd 😀

  SaHyms@gmail.com

 53. Uh, det er flere år og jeg kan slet ikke huske hvornår og hvordan. I starten læste jeg fra ende til anden og nu er jeg glad for bloglovin, så jeg ikke går glip af det nye. Det er så inspirerende, som du kommer omkring det ene benspænd efter det andet. Der står en del opskrifter i kø pga. dig. Stort tillykke med dig og bloggen.

  Kh.
  Anne-Marie

 54. Jeg tror jeg har fuldt med i snart 3 år, men har læst stort set alle indlæg efterhånden.
  Fandt dig via Jubii, hvor du havde postet et billede i en af mad-trådene. Siden da har jeg været lidt hooked 😉

  Og tillykke med fødselsdagen til både du og bloggen!

 55. Tillykke 🙂
  Jeg tror at jeg har fuldt med i godt 4 års tid.
  Kan rigtig godt lide at der er så meget hverdags mad, hvor vi alle kan være med og så er det samtidig inspirerende.

 56. Hmmm det er nok en 4 års tid? Jeg fandt dig i en kommentar til NYBH. Og jeg kan som bonus oplyse, at jeg synes, det er skønt, du laver så sjov mad. Altså at du ikke er bange for at være gakket. Og at jeg ville synes, det var skidesjovt, hvis du lavede en måneds benspænd med hademad. Altså det næsten ingen kan lide tryllet om til lækkerier. Da masterchef havde en udfording ala det var der bl.a. lever, rosenkål, poussiner, grape osv.

  Jeg bruger tit dine opskrifter som sjusser. (gud det lød bodegaagtigt). Jeg spiser ikke kød, så jeg bruger dem som regel til inspiration, og de ting jeg ikke har, de bliver så til andre ting. Men det er så mega herligt at have en god inspirationskilde 🙂

 57. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg tror at jeg har læst med på bloggen i et par, måske tre… Jeg kan ikke huske hvordan jeg faldt over den, men jeg elsker at læse med på dine benspænd, og er imponeret over alle de kombinationer du kan finde frem til inden for de enkelte råvarer/ emner 🙂 tak for en masse dejlig inspiration. Jeg vil være trofast læser de næste mange år frem.

 58. Jeg har fulgt din blog i ca. 4 år og faldt over den på henholdsvist NewYorkerByHeart og Klidmosterens blog.

 59. Puha ved det faktisk ikke, faldt over den i en af utallige opskriftsøgningee for et par år siden og har så læst lidt med i perioder. Er på igen nu, da jeg har barsel og mere tid til at prøve nye opskrifter!
  Tak for en skøn blog og tillykke med de 6 år

 60. Tillykke med fødselsdagen Piske!

  Husker ikke hvordan jeg fandt herind.men har læst med herinde fire år nu, vil jeg tro.
  Kan godt lide dine benspænd,det gør din blog meget anderledes og helt din egen.
  Jeg bruger også dine link til andre bloggere,

 61. Jeg har fuldt bloggen i et lille år efter at jeg faldt over den gennem “Find blogs” på BlogLovin – og jeg har været underholdt lige siden! Altid sjovt at se, hvordan du får grejet de forskellige benspænd 🙂

 62. Jeg er først stødt på den nu her – men jeg kan da se på dit frontbillede, at jeg er det rigtige sted.. Har selv stået med baconflet – og synes ikke det er så nemt som de får det til at lyde som..

 63. Jeg har kendt til din blog i ca. 2 år og faldt over den da jeg skulle søge efter en opskrift, hvilken husker jeg desværre ikke.

 64. Jeg faldt over bloggen da jeg ledte efter en opskrift, på hvad husker jeg ikke. Jeg blev hurtigt bidt af de lækre opskrifter og din gode skrivestil. Jeg læste hele bloggen fra første indlæg og har efterfølgende læst med et par gange om ugen – det fortsætter jeg med ☺️

 65. Tillykke med fødselsdagen! Har fulgt bloggen i omkring 4 år og faldt vist nok over den ved, at en anden blogger henviste til den. Elsker konceptet omkring månedens benspænd – her kan alle finde noget inspiration.

 66. Sikke en skøn præmie!
  Stort tillykke med din og bloggens fødselsdag. Jeg tror, at jeg efterhånden har fulgt med herinde i et par år – fandt dig igennem Bloglovin’. 🙂

 67. Øh ret mange år efterhånden. Jeg mener bestemt at det startede med et link til vegetarmad.
  Til lykke med fødselsdagen

 68. Husker ikke hvornår det var, men mener at jeg fandt dig, da jeg ledte efter en opskrift på bacon-kurve. 🙂

 69. Jeg har læst med i et godt stykke tid. Jeg plejer bare at trykke webadressen for at komme herind, så jeg er ikke tilmeldt mig som fast læser, men jeg kommer regelmæssigt herind og læser med(:
  Men det må være omkring et halvt år, tror jeg, at jeg har læst med.
  Jeg faldt over din blog igennem en andens blog.

  Og stort tillykke med bloggens 6 års fødselsdag(:
  Og jeg deltager selvfølgelig i din alt for lækre give away.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 70. Jeg har fulgt bloggen i et-to års tid nu tror jeg (det er svært at huske præcist), og jeg kan huske at jeg faldt over den på nettet, da jeg søgte efter en opskrift. Da jeg så klikkede mig ind på bloggen synes jeg at der var et hav af lækre ting, og derfra har jeg fulgt med fast og fået en masse god inspiration til lækker mad 🙂

 71. Åh – jeg ved det faktisk ikke helt! Altså der er jo 4 år siden jeg første gang mødte dig itl madbloggertræf, men kendte allerede din blog inden! Så det er nok en 5 år eller noget. Jeg er dog ret sikker på, at din blog var en af de første jeg fulgte og jeg rendte nok ind i den via en søgning i Google

 72. Wauw, det er lang tid med blog. Tillykke. 🙂 Jeg har vist efterhånden læst med i 3-4 år. Desværre husker jeg simpelthen ikke, hvor og hvordan jeg stødte på dig.

 73. Jeg har fulgt med i ca. 5 år og fandt dig via enten NYBH eller Anarkisten. Synes dine benspænd er spændende og anderledes og dine beskrivelser fra New York var lige i øjet. Held og lykke med bloggen fremover og tillykke med de 6 år.

 74. Jeg har fulgt din blog i ca. 5 år. Faktisk var det en af de første blogs der kom på min bogmærkelinje. Jeg læser trofast med og har dyb respekt for dine benspænd. Jeg kan ikke huske hvordan jeg stødte på den, men har en fornemmelse af det har været gennem anarka.dk/blog.

 75. Hip hip huuuuurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Tillykke til dig, og tillykke med bloggen.

  Jeg har fulgt Piskeriset siden jeg selv startede med at blogge, så det er i 5 år (orv så har La Cucina Nada jo også fødselsdag lige om lidt!), og jeg lærte den at kende da vi mødtes til frokost på Carlsberg – kan du huske det?
  – Lækker præmie!

  Fortsæt det gode arbejde,
  Kh La Cucina Nada

 76. Tillykke med bloggen! 🙂

  Puha, jeg tror jeg har fulgt med i 4-5 år efterhånden og er ikke sikker, men tror at jeg fandt dig gennem Newyorkerbyheart i sin tid 🙂

 77. Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Jeg faldt over din blog for en 2-3 år siden, da du deltog i en bogudfordring fra ‘bogklubben mener’, som jeg også deltog i 🙂

 78. Hvor længe? Ingen ide, men nogle år efterhånden, og er sikker på at det er en af de andre madbloggere der linkede hertil, og vupti 😀

 79. Jeg har først lige fundet bloggen nu via en anden blog dedikeret til konkurrencer. (Nu kan jeg ikke hunske, hvad den hedder længere)
  Men sikken en fin blog, som jeg helt sikkert vil følge fremover (:

 80. Har ikke fulgt bloggen så længe, men det er noget jeg vil gøre fremover. Så den i forbindelse med jeg søgte på en opskrift og tidligere fik jeg den anbefalet af en veninde, men kom bort fra det igen dengang.

 81. Stort tillykke med bloggen. Jeg har fulgt med on/off siden 2010-2011.

  Så vidt jeg husker fandt jeg din skønne blog igennem dindebat – hvis det kan passe – jeg husker svært dårligt 😀

 82. Til lykke med fødselsdagen. 6 år er lang tid, godt gået! Jeg har fulgt dig gennem de seneste 2 1/2 år, hvor jeg faldt over din blog, da jeg lavede research til en opgave på Journalisthøjskolen, der mundede ud i min egen blog. Indtil da var blogfænomenet ret ukendt for mig, men ganske hurtigt fik jeg en idé om netværket omkring bloggen via kommentarer hos andre og ikke mindst de forskellige blogs blogrolls. Du var endda så venlig at svare på mine spørgsmål, da jeg skrev til dig :-). Fortsat held og lykke fremover!
  Mange hilsner Camilla

 83. Jeg har faktisk fulgt med omtrent fra starten – stødte på din blog via klidmoster.dk. Jeg bruger jævnligt dine opskrifter som inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *